تلفن همراه

سیستم‌عامل

گوشی

April 14, 2026
15:28 سه شنبه، 25ام فروردینماه 1405
کد خبر: 215081

تحول در نرم‌افزار شیائومی؛ HyperOS 4 با تغییرات انقلابی در راه است

منبع: دیجیاتو

هسته رابط‌کاربری HyperOS 4 با «تغییرات قابل‌توجهی» همراه خواهد بود و احتمال دارد زبان طراحی فعلی جای خود را به ظاهری مدرن‌تر و یکپارچه‌تر بدهد.

شیائومی هم‌زمان با پیشرفت نسخه بتا اندروید 17 روی توسعه نسل بعدی سیستم‌عامل خود کار می‌کند و حالا گزارش‌هایی منتشر شده که نشان می‌دهند HyperOS 4 قرار است یکی از بزرگ‌ترین تغییرات نرم‌افزاری این شرکت در سال‌های اخیر باشد. این تغییرات بیش از هرچیزی روی طراحی، یکپارچگی و تجربه کاربری متمرکز هستند.

براساس اطلاعات منتشرشده توسط منابع چینی، شیائومی در HyperOS 4 به‌دنبال بازطراحی اساسی رابط کاربری (UI) است. هرچند جزئیات دقیقی از این تغییرات ارائه نشده، اما گفته می‌شود هسته رابط کاربری با «تغییرات قابل‌توجهی» همراه خواهد بود و احتمال دارد زبان طراحی فعلی جای خود را به ظاهری مدرن‌تر و یکپارچه‌تر بدهد. این تغییر می‌تواند تجربه کاربری در دستگاه‌های مختلف این برند، ازجمله سری‌های شیائومی، ردمی و پوکو را هماهنگ‌تر کند.

همکاری دوباره شیائومی با Leica اما این‌بار برای HyperOS 4
یکی از جذاب‌ترین نکات مطرح‌شده در این گزارش‌ها، توسعه یک پالت رنگی اختصاصی با همکاری شرکت Leica است.

همکاری شیائومی با لایکا تاکنون بیشتر در بخش دوربین دیده شده، اما حالا به‌نظر می‌رسد این شرکت قصد دارد همان هویت بصری پریمیوم را به کل سیستم‌عامل گسترش دهد. چنین تغییری می‌تواند به معنای استفاده از رنگ‌های با کنتراست بالا و جلوه‌ای حرفه‌ای‌تر در سراسر رابط کاربری باشد.

علاوه‌بر تغییرات ظاهری، گزارش‌ها به بهبودهای عمیق‌تری برای زیرساخت نرم‌افزاری نیز اشاره دارند. گفته می‌شود شیائومی درحال حذف کامل بقایای چارچوب قدیمی MIUI است و برخی از اپلیکیشن‌های سیستمی را با استفاده از زبان برنامه‌نویسی Rust بازنویسی می‌کند. این اقدام نیز می‌تواند به افزایش امنیت و روان‌تر شدن عملکرد سیستم منجر شود.

شیائومی پیش‌تر اعلام کرده بود که هدف آن رسیدن به «همگرایی بزرگ» تا سال 2026 است؛ مفهومی که شامل توسعه هم‌زمان تراشه اختصاصی، سیستم‌عامل و مدل‌های بزرگ هوش مصنوعی در یک دستگاه واحد می‌شود. درهمین‌رابطه، HyperOS 4 می‌تواند گام مهمی در جهت تحقق این استراتژی باشد و در یکپارچه‌سازی تجربه نرم‌افزاری و سخت‌افزاری نقش مهمی ایفا کند.

طبق برخی گزارش‌ها، انتظار می‌رود این سیستم‌عامل در کنار سری شیائومی 18 در سه‌ماهه سوم سال 2026 معرفی شود و فرایند تست بتای آن نیز احتمالاً از ماه آگوست آغاز خواهد شد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.