اپراتورها

تلفن همراه

June 16, 2026
15:15 سه شنبه، 26ام خردادماه 1405
کد خبر: 222222

رئیس سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد: اپراتورها در آماده‌باش کامل/ تضمین پایداری شبکه در روز تشییع رهبر شهید

منبع: ایسنا

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از برنامه‌ریزی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب خبر داد و اعلام کرد: وزارت ارتباطات و اپراتورها آمادگی کامل دارند تا با توجه به افزایش تراکم جمعیت، خدمات ارتباطی ثابت و سیار را با ظرفیت کامل ارائه دهند.

حمید فتاحی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در نخستین جلسه کمیته ارتباطات ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب اظهار کرد: برنامه‌ریزی خواهیم کرد که در ادامه فعالیت کمیته‌ها و این کمیته، در زمینه برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم رهبر شهیدمان اقدامات لازم انجام شود.

وی افزود: از سوی اپراتورها و وزارت ارتباطات این آمادگی اعلام می‌شود که با توجه به افزایش تراکم جمعیت در این مراسم، خدمات مناسب و مطلوب در حوزه ارتباطات ثابت و سیار ارائه شود و ظرفیت‌ها در این حوزه تا حد تکمیل فراهم باشد.

فتاحی ادامه داد: پس از تشکیل این جلسه و بررسی موارد مطرح‌شده از سوی کمیته‌ها، جلسات بعدی نیز برگزار خواهد شد.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی همچنین گفت: سایر اجزای وزارت ارتباطات نیز در این جلسه آمادگی خود را برای استفاده از ظرفیت‌های این وزارتخانه اعلام می‌کنند.

ارتباطات پایدار در روز تشییع رهبر شهید

در ادامه بهزاد اکبری – مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت – اظهار کرد: برای برگزاری هرچه باشکوه مراسم رهبر شهید انقلاب چالشی در زمینه پشتبانی‌های لازم فنی و زیر ساختی وجود ندارد و تلاش می شود همکاری و پشتیبانی لازم برای ارتباطات پایدار انجام شود.

حسن سالاریه- رئیس سازمان فضایی ایران هم در ادامه اظهار کرد: سازمان فضایی ایران امکان ارائه خدمات VSAT (ایستگاه‌های کوچک زمینی مخابرات برای ارتباط بهتر ماهواره‌ای) را دارد و این ظرفیت را برای مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در نظر گرفته‌ایم.

او ادامه داد: پیش از این در ایام اربعین نیز این خدمات ارائه شده بود. در حال حاضر حدود ۲۰۰ گیگابایت پهنای باند در اختیار داریم که می‌تواند به‌عنوان پشتیبان بسیاری از زیرساخت‌های ارتباطی مورد استفاده قرار گیرد. در استان‌ها و همچنین در مناطقی که به هر دلیل احتمال بروز اختلال در ارتباط با کشور وجود داشته باشد، این خدمات را ارائه خواهیم کرد. علاوه بر این، سرویسی با عنوان بالن ارتباطی نیز در اختیار داریم که امکان ارائه خدمات ارتباطی از طریق بستر بالن را فراهم می‌کند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.