هوش مصنوعی

۱۴۰۵-۰۴-۰۱
۱۰:۴۲ دوشنبه، ۱ام تیرماه ۱۴۰۵
کد خبر: 222849

پیشنهاد ایلان ماسک برای کنترل پیامدهای هوش مصنوعی: دولت مستقیماً به مردم پول بدهد

منبع: دیجیاتو

ایلان ماسک در واکنش به نگرانی‌های دولت ترامپ درباره آینده اقتصاد و هوش مصنوعی، پیشنهاد داد که خزانه‌داری آمریکا به مردم پول پرداخت کند.

«ایلان ماسک» که به‌تازگی عنوان نخستین تریلیونر جهان را از آن خود کرده است، پیشنهاد جسورانه‌ای برای مقابله با پیامدهای اقتصادی هوش مصنوعی دارد. او در واکنش به نگرانی‌های مقامات ارشد دولت آمریکا، از وزارت خزانه‌داری این کشور خواسته است تا مستقیماً به حساب مردم پول واریز کند.

ایلان ماسک اعتقاد دارد که با گسترش روزافزون هوش مصنوعی و ربات‌ها، اقتصاد جهانی با مسئله جدیدی مواجه خواهد شد. او در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که بهتر است وزارت خزانه‌داری آمریکا مستقیماً برای مردم پول ارسال کند.

براساس پیش‌بینی این کارآفرین ثروتمند، تا زمانی که رشد تولید کالاها و خدمات از میزان افزایش عرضه پول بیشتر باشد، تورمی در کار نخواهد بود و دقیقاً به همین دلیل است که ما در آینده باید با پدیده کاهش تورم مبارزه کنیم. درواقع پیشرفت هوش مصنوعی و رباتیک باعث تولید انبوه و ارزان محصولات می‌شود و ماسک تأکید دارد که برای جلوگیری از رکود اقتصادی، دولت باید نقدینگی را در اختیار جامعه قرار دهد.

پیشنهاد ایلان ماسک برای دولت آمریکا
پیشنهاد رادیکال ماسک در واقع پاسخی به دغدغه‌های «جی. دی. ونس»، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، بود. ونس اخیراً در پادکست The Diary of a CEO حضور یافت و درباره ظهور هوش مصنوعی صحبت کرد. او با ابراز تردید نسبت به نیت مدیرانی مانند ماسک و «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، گفت آن‌ها از ترسیم آینده‌ای تاریک و ویران‌شهرگونه به عنوان یک ترفند بازاریابی برای محصولاتشان استفاده می‌کنند.

معاون «دونالد ترامپ» نگران است که اگر این شرکت‌های فناوری در دهه‌های آینده تریلیون‌ها دلار درآمد کسب کنند، احتمالاً این ثروت را میان کارگران توزیع نمی‌کنند و این روند فقرا را مطیع ثروتمندان خواهد کرد. او با اشاره به اهمیت حضور طبقه کارگر در اقتصاد تأکید کرد که در جامعه جدید، حتماً باید به همه افراد سهمی داده شود و کارگران نیز باید جایگاهی در میز تصمیم‌گیری داشته باشند.

دولت فعلی آمریکا برای جلوگیری از انحصار ثروت، ایده مشارکت مستقیم در سود این شرکت‌ها را بررسی می‌کند. ونس گفت یکی از پیشنهادهای مورد تأیید دونالد ترامپ این است که کاخ سفید بخشی از سهام برخی از شرکت‌های پیشگام در هوش مصنوعی را در اختیار بگیرد. هدف اصلی از این کار، ایجاد نوعی صندوق ثروت ملی است تا اگر ارزش این شرکت‌های فناوری در آینده افزایش یافت، دولت نیز در سود آن‌ها شریک شود و از این درآمدها مستقیماً برای تأمین رفاه شهروندان عادی آمریکایی استفاده کند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.