هوش مصنوعی

۱۴۰۵-۰۵-۰۴
۱۶:۱۳ یکشنبه، ۴ام مردادماه ۱۴۰۵
کد خبر: 226336

ایلان ماسک: پول تا سال ۲۰۳۶ دیگر هیچ اهمیتی نخواهد داشت

منبع: زومیت

ایلان ماسک در مصاحبه‌ای جدید پیش‌بینی کرد که با توسعه‌ی شتابان هوش مصنوعی و ربات‌های انسان‌نما، پول تا سال ۲۰۳۶ اهمیت خود را کاملا از دست خواهد داد.
ایلان ماسک، بنیان‌گذار تسلا و اسپیس‌ایکس، مدعی شد که پیشرفت سریع فناوری‌های نوین، جهان را به سمت عصر فراوانی مطلق هدایت می‌کند که در آن نیازی به پول نخواهد بود. او تأکید کرد که تا ۱۰ سال آینده، تولید کالاها و خدمات به قدری انبوه و ارزان خواهد شد که مفهوم سنتی اقتصاد و دارایی به کلی تغییر می‌کند.

ماسک در گفت‌وگو با اکونومیست، به تشریح چشم‌انداز خود از آینده‌ی بشریت پرداخت. او در پاسخ به پرسشی درباره‌ی نحوه‌ی درآمدزایی شرکت‌هایش در دهه‌های آینده، اعلام کرد که در بلندمدت، انباشت سرمایه دیگر هدفی منطقی نخواهد بود.

ماسک می‌گوید: «من یک پیش‌بینی می‌کنم؛ پول در سال ۲۰۳۶ هیچ اهمیتی نخواهد داشت. شما پول را برای خرید کالاها و خدمات می‌خواهید؛ برای غذا، مسکن، حمل‌ونقل و سرگرمی. اگر ربات‌ها و هوش مصنوعی کالاها و خدماتی بیش از حد توان مصرف هر انسان تولید کنند، دیگر چه نیازی به پول خواهید داشت؟»

ماسک همچنین پیش‌بینی کرد که هوش مصنوعی بسیار سریع‌تر از تصور عموم رشد می‌کند و تا حدود ۵ سال دیگر، توانایی‌هایش از مجموع هوش تمام انسان‌ها فراتر خواهد رفت. او این پدیده را آغازگر یک اقتصاد شبه‌نامحدود دانست که در آن نیروی کار فیزیکی به کمک ربات‌های انسان‌نما به امری اختیاری تبدیل می‌شود.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.