تلفن همراه

گوشی

۱۴۰۵-۰۵-۱۶
۱۱:۳۹ جمعه، ۱۶ام مردادماه ۱۴۰۵
کد خبر: 227254

رکوردشکنی پیش‌فروش جدیدترین گوشی‌های تاشوی سامسونگ

منبع: ایسنا

سامسونگ الکترونیکس از تقاضای اولیه قوی برای جدیدترین سری گوشی‌های هوشمند تاشوی خود خبر داد و اعلام کرد که گلکسی زد فولد ۸، زد فولد ۸ اولترا و زد فلیپ ۸ در حال شکستن رکوردهای پیش‌فروش تمام مدل‌های قبلی سری زد (Z) هستند.

این شرکت روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که پیش‌فروش‌ گوشی‌های فولد ۸ (Fold۸) و فولد ۸ اولترا (Fold۸ Ultra) که به شکل گذرنامه هستند، ۳۰ درصد در مقایسه با پیش‌فروش‌های سال ۲۰۲۵ افزایش داشته‌اند.

طبق اعلام سامسونگ، فولد ۸ با اندازه کوچک و عرض زیاد، تقریبا نیمی از کل پیش‌فروش‌ها را تشکیل می‌دهد که نشان می‌دهد سبک طراحی جدید، حتی قبل از ورود به فروشگاه‌ها، در میان مصرف‌کنندگان جا افتاده است.

درو بلکارد، معاون ارشد مدیریت محصولات موبایل در سامسونگ الکترونیکس آمریکا، به بلومبرگ نیوز گفت: «دیدن چنین حرکت اولیه قوی برای سری جدید گلکسی زد که توسط فاکتور شکل جدید هدایت می‌شود، فوق‌العاده دلگرم‌کننده است. ما مفتخریم که شاهد رشد مداوم این دسته از محصولات هستیم.»

تمام جدیدترین دستگاه‌های گلکسی زد از روز جمعه در دسترس خواهند بود.

سامسونگ عملکرد پیش‌سفارش خود را تنها چند هفته قبل از اینکه این شرکت مجبور به رقابت با رقیب سرسخت اپل شود، که آیفون تاشوی مورد انتظار خود را در سپتامبر رونمایی خواهد کرد، به نمایش می‌گذارد. این گوشی شکلی مشابه سامسونگ فولد ۸ خواهد داشت.

در همین حال، گوگل آلفابت قصد دارد پیکسل ۱۱ پرو فولد خود را در ۱۲ اوت (۲۱ مرداد) معرفی کند که طراحی بلندتر و باریک‌تری مطابق با فولد ۸ اولترا خواهد داشت.

سامسونگ این سبک جدیدتر را به عنوان مناسب‌تر برای سرگرمی و خواندن کتاب‌های الکترونیکی، در کنار سایر مزایایی که با نمایشگر داخلی پهن‌تر و کوتاه‌تر به همراه دارد، بازاریابی می‌کند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، ورود اپل به بازار گوشی‌های تاشو می‌تواند فروش این دسته را به طور قابل توجهی افزایش دهد، زیرا گوشی‌های تاشو بخش کوچکی از بازار گوشی‌های هوشمند را در مقایسه با گوشی‌های سنتی و ارزان‌تر مانند گلکسی S۲۶ اولترا یا آیفون ۱۷ پرو مکس تشکیل می‌دهند.

تاکنون، سامسونگ بر بخش گوشی‌های تاشوی آمریکا تسلط داشته و به راحتی رقبایی مانند گوگل و موتورولا از گروه لنوو را پشت سر گذاشته است. اما قدرت بازاریابی اپل و پایگاه آیفون، چالش بسیار سخت‌تری را ایجاد خواهد کرد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.