تلفن همراه

گوشی

۱۴۰۵-۰۶-۱۵
۱۴:۳۴ یکشنبه، ۱۵ام شهریورماه ۱۴۰۵
کد خبر: 229627

قیمت گوشی‌های سامسونگ و ناتینگ بار دیگر افزایش یافت

منبع: زومیت

سامسونگ و ناتینگ در یک روز قیمت چند گوشی خود را به شکل چشمگیری افزایش دادند.

سامسونگ و ناتینگ هم‌زمان قیمت چند مدل از گوشی‌های خود را افزایش دادند. بیشترین جهش قیمت به نسخه‌ی ۸/۲۵۶ گیگابایتی گلکسی A17 5G با آداپتور شارژ اختصاص داشت که ۱۴٬۵۰۰ روپیه (۱۵۳ دلار) گران شد و از ۲۳٬۹۹۹ روپیه به ۳۸٬۴۹۹ روپیه (۴۰۷ دلار) رسید.

ناتینگ قیمت سری فون 4a و مدل ارزان‌تر فون 4b را بالا برد. نسخه‌ی پایه‌ی Phone (4a) با ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی ۲٬۰۰۰ روپیه افزایش یافت و به ۴۴٬۹۹۹ روپیه (۴۷۶ دلار) رسید. دو نسخه‌ی دیگر این مدل هم‌اکنون ۴۹۹۹۹ و ۵۰۹۹۹ روپیه (۵۳۰ و ۵۴۰ دلار) قیمت دارند.

مدل فون 4a پرو با افزایشی تا ۵۰۰۰ روپیه مواجه شد؛ نسخه‌ی پایه‌ی آن ۵۴٬۹۹۹ روپیه (۵۸۳ دلار) و کانفیگ بالاتر ۵۷۹۹۹ روپیه (۶۱۳ دلار) قیمت خورد. گوشی اقتصادی Phone (4b) با ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه از ۳۴۹۹۹ روپیه به ۳۹۹۹۹ روپیه جهش کرد که افزایشی ۵۰۰۰ روپیه‌ای را نشان می‌دهد.

افزایش قیمت گوشی بیشتر شامل حال گوشی‌های میان‌رده و اقتصادی سامسونگ می‌شود. گلکسی A27 و گلکسی F17 و گلکسی A07 5G همگی در هند گران شدند.

با وجود اینکه برخی از این مدل‌ها هنوز با قیمت پایین‌تر در آمازون و فلیپ‌کارت یافت می‌شوند، روند کلی قیمت‌ها صعودی است. تقریبا تمام برندهای موبایل در سال ۲۰۲۶ چندین بار قیمت‌ها را افزایش داده‌اند و به نظر می‌رسد با اتمام موجودی انبارها، نرخ‌های جدید دائمی خواهند شد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.