هوش مصنوعی

۱۴۰۵-۰۷-۱۱
۱۶:۵۱ شنبه، ۱۱ام مهرماه ۱۴۰۵
کد خبر: 231382

شرکت‌های فناوری درباره هوش مصنوعی با ترامپ چه توافقی کردند؟

منبع: مهر

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از توافق مدیران ارشد شرکت های فناوری برای ایجاد استانداردی داوطلبانه جهت هوش مصنوعی خبر داد.

به گزارش رویترز، وی همچنین از گسترش سریع دیتا سنترها نیز پشتیبانی کرد. این درحالی است که نگرانی ها درباره ایمنی هوش مصنوعی و تاثیرات فزاینده این صنعت بر جوامع هر روز بیشتر می شود.

ترامپ پس از ملاقات با مدیران ارشد اجرایی شرکت های فناوری بزرگ در کاخ سفید این اظهارات را بیان کرد. شرکت های فناوری توافق کرده اند با بازبین های مستقل برای ارزیابی آنکه آیا سیستم های هوش مصنوعی طبق مقاصد طراحی شده فعالیت می کنند یا خیر، همکاری کنند.

همچنین این شرکت ها اعلام کرده اند برای تضمین آنکه ابزارهای هوش مصنوعی شان به شیوه ای ناخواسته به سیستم های فنی دسترسی نیابند یا آنها را هک نکنند، اقداماتی انجام می دهند.

پس از آنکه اوپن ای آی و آنتروپیک گزارش دادند عامل های هوش مصنوعی شان سیستم شرکت های دیگر را هک کرده اند، دولت آمریکا با فشارهای زیادی درباره ریسک هوش مصنوعی روبرو شد.

از سوی دیگر دیتاسنترها که قدرت رایانش برای آموزش و فعالسازی مدل های هوش مصنوعی را فراهم می کنندبا مخالفت هایی از سوی جوامع مختلف در سراسر آمریکا روبرو شده اند زیرا نگرانی هایی درباره تقاضای الکتریسیته، هزینه واحدها و تاثیرات بر جوامع بیشتر شده است.

این انتقادات چالشی سیاسی برای حزب جمهوریخواه آمریکا آنهم پیش از انتخابات میان دوره که در سوم نوامبر برگزار می شود، به وجود آورده است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.