رشد ۵۰۰درصدی فناوریهای پوشیدنی تا سال ۲۰۱۶
لباسها و پوششهای فناورانه از جمله عینکهای ترکیبی واقعی-مجازی، لباسهایی که پس از زنگ زدن تلفنهمراه روشن میشوند یا لباسهای ورزشی که ضربان قلب را نشان میدهند از جمله فناوریهای پوشیدنی محسوب میشوند که تا مدتی پیش برای سرگرمی مورد استفاده قرار میگرفتند و به گفته کارشناسان این روزها بسیار محبوب شدهاند و این روند باعث شده است تا کارشناسان پیشبینی کنند این قبیل لباسها بین سالهای 2011 تا 2016 میلادی 500 درصد رشد خواهند کرد.
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، بر اساس گزارش اخیر مرکز IMS Research، در سال 2011 میلادی بیش از 14 میلیون دستگاه یا لباس پوشیدنی وارد بازار شد. با این وجود پیشبینی میشود که این رقم تا سال 2016 میلادی به 5/92 میلیون دستگاه برسد و مردم تمایل بیشتری برای استفاده از این محصولات داشته باشند.
"تئو آدوم"(Theo Ahadome) مدیر تحقیقات پزشکی مرکز IMS Research توضیح داد: «فناوریهای پوشیدنی مزایای فراوانی را برای کاربران به همراه میآورند که از جمله آنها میتوان به کسب اطلاعات دقیقتر در مورد بدن برای حفظ سلامت، ترکیب اندام، تجهیز نیروهای نظامی و تقویت ابزارهای سازمانی اشاره کرد».
این فناوریها شامل محصولاتی میشوند که کاربر میتواند آنها را مانند لباس به تن کند و مثل لباس عادی از آنها در طول زمان استفاده نماید. فناوریهای پوشیدنی به طور کلی به چهار دسته تقسیم میشوند: تناسب اندام و سلامتی، سیستمهای پزشکی و سلامت بدن، صنعتی و نظامی، و اطلاعرسانی.