آموزش و پرورش بیپروا پذیرای پروژههای همراه اول در مدارس است
برگزاری آنا: موبایل دانش آموزی پروژه دیگری است که این روزها پشت در مدارس انتظار ورود به جمع دانش آموزان را میکشد تا داستان توزیع سیم کارت در مدارس را وارد فاز دوم خود کرده و باز هم موج جدیدی از تائید، تکذیب و بی خبری مسئولان را رقم زند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، همین چند وقت پیش بود که خبر توزیع سیم کارتهای دانش در برخی از مدارس سر و صدای بسیاری کرد و پس از تائید این موضوع توسط مسئولان همراه اول و تکذیبهای وزارت آموزش و پرورش سرانجام توزیع سیم کارت در میان دانش آموزان تائید شد.
هنوز ماجرای جنجالی توزیع سیم کارت همراه اول در مدارس به پایان نرسیده که این روزها اخبار جدیدی درخصوص موبایل دانش آموزی به گوش میرسد.
حسین علیزاده، رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال از بررسی طرح موبایل دانشآموزی خبر داده و میگوید: استفاده از موبایل در سن زیر 18 سال، آثار غیربهداشتی، اجتماعی و فرهنگی دارد، اما موبایل دانشآموزی فقط امکان اتصال دانشآموزان با والدین را دارد و مسیر رفتوآمد دانشآموز نیز با استفاده از تکنولوژیهای جدید، برای والدین مشخص میشود.
اما حمیدرضا حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش درخصوص توزیع سیم کارت در میان دانش آموزان میگوید: آنچه که میان وزارت ارتباطات و آموزش و پرورش توافق شده بود ارائه سی دی های قرآنی در مدارس بود که به دلیل آنکه بخش خصوصی اجرا کننده این طرح، به دنبال درآمدزایی بود همراه با جوایز این سی دی ها، نسبت به ارائه سیم کارت میان دانش آموزان نیز اقدام کرد که این اقدام به صورت تفاهم شده نبود.
حاجی بابایی معتقد است که آموزش و پرورش اصلا برنامهای برای توزیع سیم کارت در مدارس ندارد همچنین پیشنهاد توزیع موبایل دانش آموزی را وزارت ارشاد ارائه کرده است که آن را بررسی خواهیم کرد.
رضا تقی پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز معتقد است: از سوی این وزارتخانه پیشنهادی در زمینه اجرای طرح موبایل دانش آموزی و توزیع سیم کارت در میان دانش آموزان مطرح نشده است.
وی درباره توزیع حدود 12 میلیون سیم کارت در مدارس که با عنوان سیم کارت دانش و به صورت رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گرفت، میگوید: این اقدام اپراتور، توافقی بوده که با وزارت آموزش و پرورش داشته و ارتباطی با وزارت ارتباطات ندارد.
در حالی که خبرهایی درخصوص توزیع موبایل دانش آموزی در مدارس به گوش میرسد و وزیر آموزش و پرورش نیز از بررسی این طرح توسط کارشناسان خبر میدهد سید علی یزدیخواه مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران از ممنوع بودن بردن موبایل به مدرسه و برخورد انضباطی با دانش آموزان خاطی سخن میگوید.
به گزارش آنا، استفاده از گوشی های تلفن همراه مجهز به دوربین های عکس برداری و فیلم برداری در مدارس دخترانه، به دلیل ناآگاهی برخی از دانش آموزان از مضرات و تبعات استفاده نادرست از آنها، گاهی اوقات موجب بروز مشکلاتی برای دانش آموزان و خانواده ها شده است.
برخی از دانش آموزان دختر در مقاطع مختلف تحصیلی با در دست داشتن گوشی های دوربین دار اقدام به عکس برداری یا فیلم برداری از همکلاسی های خود می کنند و بعضا آن را نیز به دیگران بلوتوث میکنند.
این موارد تنها بخش کوچکی از مضرات استفاده از موبایل در مدارس است.
توزیع موبایل و سیم کارت در میان دانش آموزان موضوعی است که کمی محتاطتر باید با آن برخورد کرد.