اندازه اچتیسی Desire X مانند Desire V بوده و به راحتی در جیب جا میگیرد، همچنین با یک دست به راحتی میتوان با این گوشی کار کرد. این گوشی 114 گرمی در ابعاد 5/118 در 3/9 در 3/62 میلیمتر ساخته شده است.
اچتیسی Desire X تماما از پلاستیک ساخته شده و سبک سادهای دارد با این حال در رده قیمت خود یکی از بهترین طراحیها را دارد. اچتیسی Desire X ساختار استانداردی دارد و بهرغم پلاستیکی بودن از استحکام لازم برخوردار است. این گوشی را به راحتی میتوان در دست گرفت و با آن کار کرد و تنها موردی که در ساختار و طراحی گوشی چندان تناسب ندارد بخش قرارگیری لنز دوربین است.
اچتیسی Desire X دارای یک صفحه نمایش چهار اینچ السیدی باوضوح مناسب است که کیفیت تصویر آن با اینکه یک گوشی هوشمند رده متوسط است، بسیار خوب است. میزان کنتراست صفحه نمایش نیز رضایت بخش است؛ اگرچه حداکثر روشنایی آن پایینتر از Desire V است. زوایای دید صفحه نمایش در حد مطلوب است و در مقایسه با Desire V میتوان گفت که خوانایی آن زیر نور خورشید کمی بهتر است. اچتیسی Desire X دارای نسخه 4.0.4 آندروید و منوی Sense 4.0 است.
از آنجا که بیشترگوشیهای رقیبDesire X به نسخه Gingerbread مجهز هستند با اینکه جدیدترین نسخه آندروید نیست، اما باز یک امتیاز برای آن محسوب میشود. ویژگی Scenes (صحنهها) یکی از آنهاست که درواقع دارای پنج Setup اختصاصی و پیش فرض است. هر صحنه، پیش زمینه و سری Widgets را تغییر میدهد.
Desire X دارای دفترچه تلفن معروف اچتیسی است که به خوبی با شبکههای اجتماعی ادغام شده و تمامی موارد از SMS تا آلبومهای عکس فیسبوک را بهخوبی مدیریت میکند.
آندروید و اچتیسی Desire X از انواع پیامهای متنی شامل SMS ، MMS و ایمیل پشتیبانی میکنند. شبکه اجتماعی نیز توسط چندین نرمافزار و Widget مورد پشتیبانی قرار میگیرد؛ Gtalk قادر است کاربر را به شبکه چت گوگل و سایر شبکههای سازگار وصل کند.
Desire X برای ارتقای قابلیت صوتی به ویژگی Beats Audio مجهز است که با هر هدست دلخواه میتوان از آن استفاده کرد. صفحه قفل دارای یک Widget است که جلد آلبوم، نام آهنگ و خواننده را همراه با کنترلهای پخش نشان میدهد. اچتیسی Desire X نرمافزار اختصاصی پخش ویدئو ندارد و فایلهای ویدئو در زیر پوشه «همه ویدئوها» در گالری قابل دسترسی است.
اچتیسی Desire X یک دوربین عکاسی و فیلمبرداری پنج مگاپیکسلی با کانون اتوماتیک دارد که حداکثر وضوح آن 2592 در 1944 پیکسل است و در وضوح VGA در 30fps فیلمبرداری میکند.
دوربین دارای فلاش LED است؛ اما دکمه اختصاصی دوربین وجود ندارد؛ درصورتی که با وجود کانون اتوماتیک میتوانست مفید واقع شود.
این گوشی از multi-touch پشتیبانی میکند و در زمان مرور در تصاویر از این ویژگی بهرهمند میشوید. با دوبار ضربه زدن روی صفحه تا صد در صد میتوان زوم کرد.
این گوشی دارای یکسری نرمافزارهای کامل سازمانگر است و نرمافزار Mobile office آن نیز از مشاهده و ویرایش مستندات پشتیبانی میکند. اچتیسی Desire X دارای گیرنده داخلی GPS است که کمتر از یک دقیقه به قفل ماهواره میرسد (در صورت غیر فعال بودن A-GPS). برای تعیین محل در فاصله 150 متری میتوانید از Cell-ID و قفل شبکه Wi-Fi استفاده کنید که سرعت بالایی دارد. Google Maps یک بخش استاندارد از بسته آندروید است که دارای مسیریابی با راهنمای صوتی در بعضی کشورها است.
از مزایای این گوشی میتوان به صفحه نمایش لمسی خازنی 0/4 اینچ TFT، پردازنده دوهستهای، ارتقای حافظه داخلی توسط مموری کارت، نسخه 0/4 آندروید (ICS) با منوی اچتیسی Sense 4 ، GPS با A-GPS، دوربین 5MP با کانون اتوماتیک، geotagging و تشخیص چهره، فیلمبرداری در وضوح WVGA، پورت MicroUSB (شارژ) و نسخه 3بلوتوث استریو، سوکت صوتی استاندارد 5/3 میلیمتری، شتاب سنج و حسگر Proximity، مرورگر / ویرایشگر مستندات Polaris Office رادیو FM استریو باRDS ، شمارهگیری هوشمند و پشتیبانی ویدئویی Divx/XviD اشاره کرد. همچنین از معایب این مدل اچتیسی میتوان به عدم کیفیت فیلمبرداری، عدم تعبیه دوربین در قاب جلو، کارآیی پایین بلندگو و قیمت بالاتر ازسایر گوشیهای همرده اشاره کرد.