امنیت

اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

April 29, 2635
13:55 یکشنبه، 9th فوریهماه 2014
کد خبر: 60711

آمريکا دسترسي دانشجويان ايراني به کلاس‌هاي آنلاين را مسدود کرد

مرجع تنظيم مقررات آمريکا دانشگاه‌ها و شرکت‌هاي اين کشور را از ارائه خدمات کلاس‌هاي آنلاين به دانشجويان ايراني، کوبايي و سوداني منع کرده است.
 
به گزارش فارس به نقل از نشريه «فايننشال‌تايمز»، تصميم تازه مراجع قانونگذاري آمريکا مبني بر لزوم دريافت مجوز براي ارائه خدمات کلاس‌هاي آنلاين به دانشجويان تبعه کشورهاي تحريم‌شده، به عدم دسترسي دانشجويان ايراني به دوره‌هاي آنلاين دانشگاه‌ها و شرکت‌هاي آمريکايي شده است. علاوه بر ايران، دانشجويان کوبا و سودان نيز دچار وضعيتي مشابه شده‌اند.
 
اجراي اين تصميم جديد، دسترسي دانشجويان ايراني به سايت «کورسرا» (Coursera) را که يکي از اصلي‌ترين پايگاه‌هاي ارائه «دوره‌هاي آزاد برخط» (Moocs) است، ناممکن کرده است. با اين حال، مسئولان اين مراکز اعلام کرده‌اند که در حال رايزني با مراجع قانوني هستند تا بتوانند ارائه اين خدمات را از تحريم‌ها معاف کنند.
 
شرکت کورسرا در بيانيه‌اي که هفته قبل در اين مورد منتشر کرد، آورده است: «مايه تاسف عميق است که مجبوريم برخي تغييرات را در دسترسي‌ها از برخي کشورها اعمال کنيم.»
 
اين تصميم دولت آمريکا با انتقادات زيادي در فضاي مجازي مواجه شده و حتي منجر به شکل‌گيري کمپيني براي درخواست از کاخ سفيد جهت لغو تصميم جديد شده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.