بازی

فناوری اطلاعات

July 28, 2014
0:47 دوشنبه، 6ام مردادماه 1393
کد خبر: 63499

یک ادعا: مخاطبان بازی‌های رایانه‌ای خواستار ایجاد محدودیت در عرضه بازیهای خارجی شده اند!

مخاطبان یک نظرسنجی در مورد بازیهای رایانه ای در کشور، محدودسازی ورود و عرضه بی رویه بازی‌های خارجی را شرط لازم توسعه محصولات داخلی عنوان کردند.
 
 
بنیاد ملی بازی رایانه ای با انجام نظرسنجی از بیش از یکهزار و 300 نفر از صاحبنظران، کارشناسان، دانش پژوهان، دانشجویان و علاقه‌مندان به عرصه بازی های رایانه ای اعلام کرد: بیش از 50 درصد از مخاطبان یک نظرسنجی، محدودسازی ورود و عرضه بی رویه بازی‌های خارجی را برای ایجاد بازار مناسب داخلی شرط لازم و در عین حال ناکافی دانستند.
 
بر اساس این نظرسنجی حدود 27 درصد از شرکت‌کنندگان محدود سازی ورود و عرضه بی رویه بازی های خارجی را در ایجاد بازار مناسب داخلی اثر بخش و  18 درصد نیز تا حدودی تاثیرگذار عنوان کردند.
 
همچنین بیش از 60 درصد از مخاطبان این نظرسنجی نقش صنعت گیم کشور در پویایی عرصه فرهنگ، اقتصاد  و اشتغالزایی را تاثیر گذار و حائز اهمیت دانستند.
 
در همین حال بر اساس این نظرسنجی حدود 15 درصد از شرکت کنندگان میزان تاثیر صنعت گیم در پویایی عرصه فرهنگ، اقتصاد و اشتغالزایی را متوسط و 25 درصد نیز ضعیف دانستند.
 
 
 
گیم سومین صنعت پولساز جهان محسوب می شود که در کشورهای صاحب این صنعت نظیر آمریکا، کانادا و ژاپن بیش از یکصد هزار فرصت شغلی ایجاد کرده است؛ سهم ایران به رغم حیات کمتر از یک دهه این صنعت در مقایسه با سایر کشورها، ایجاد حدود 2 هزار فرصت شغلی است که در صورت توجه جدی و سرمایه اساسی نوید بخش آینده درخشانی خواهد بود.
 
بسیاری از صاحب نظران، جلوگیری از ورود و عرضه بی رویه بازی های خارجی به همراه اعمال قانون کپی رایت متناسب با شرایط کشور و سرمایه گذاری برای تولید و ارائه بازی های جذاب، تکنیکی و مناسب نیاز جامعه و گروه های هدف را در ایجاد بازار و شبکه اقتصاد  گیم ایرانی ضروری عنوان می کنند.
 
هم اکنون بازیهای رایانه ای خارجی با قیمت نازل و به دور از نظارت مستمر بر بازار گیم، ارائه تولیدات داخلی را از مناظر مختلف با مشکل و شواری های جدی روبه رو کرده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.