وزیر ارتباطات درباره عملکرد سلیقهای شرکتهای مخابرات استانی در تامین سرویس و بلاتکلیفی در اجرا و نگهداری گفت: در این باره با این شرکت بسیار صحبت کردیم. مدیر جدید مخابرات بسیار با مدیر قبلی متفاوت است و امیدوار به همکاری بیشتر مخابرات هستیم.
محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه صبحانه کاری فعالان خصوصی در حوزه ارتباطات و فناوری که در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران؛ در پاسخ به سوال مدیر عامل شرکت آسیاتک و نماینده شرکتهای اینترنتی در این مراسم، مبنی بر بلاتکلیفی یک ساله پروانه فعالیت این شرکت ها و نیز مشکل تامین کنندگان خدمات از جمله شرکت های مخابرات استانی و عدم ارائه پهنای باند اینترنت از زیرساخت گفت: در حوزه پهنای باند امسال به آنچه قول دادهایم خواهیم رسید و سال آینده نیز این رقم افزایش خواهد یافت. در حوزه پهنای باند بین الملل نیز به اندازه 20 درصد پهنای باند داخل رشد خواهیم داشت و امیدواریم در صورتی که برنامههای ما پیش رود و مشکلی پیش نیاید تا پایان امسال بتوانیم پهنای باند داخلی را افزایش دهیم.
واعظی با بیان اینکه ما با ورود بخش خصوصی به پروژه ایرانیان نت و با تغییرساختار آن به دنبال تغییر رویه این پروژه هستیم، گفت: ما حتی آمادگی این را داریم که برای ورود بخش خصوصی و تسریع امور ایرانیان نت (اپراتور چهارم) راه را باز کنیم و قسمتهای مختلف آن را به بخش خصوصی واگذار کنیم تا کار با سرعت بیشتری پیش رود.
وی گفت: شبکه فیبر نوری، کافو نوری و سرمایهگذاری درباره اپراتور چهارم از بخشهایی است که میتواند با حضور بخش خصوصی رونق بیشتری بگیرد و لازم است که حتما در آینده تلفن ثابت رقیب داشته باشد چرا که در شرایط انحصار اوضاع از این بهتر نخواهد شد.
وی در باره عملکرد سلیقهای شرکتهای مخابرات استانی در تامین سرویس و بلاتکلیفی در اجرا و نگهداری، نیز گفت: در این باره با این شرکت بسیار صحبت کردیم و در ضمن باید دانست که مدیر جدید مخابرات بسیار با مدیر قبلی متفاوت است و امیدواریم با همکاری بیشتر مخابرات، در آینده نقش بخش خصوصی بیشتر از گذشته دیده شود.
وی در ادامه افزود: برای رسیدن به این مهم در تمدید پروانه شرکت های ندا وظایف زیادی را مشخص کرده ایم از جمله رفتن برروی فیبر نوری که با اجرای آن شرکت های PAP می توانند شهرهای مختلفی را انتخاب و با سرمایه گذاری در آنها اقدام به ارایه سرویس کنند.
در واگذاری مخابرات به بخش خصوصی مشکل داشتیم
همچنین علی اصغر عمیدیان معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه ما در واگذاری مخابرات به بخش خصوصی مشکل داشتیم که این مشکلات همچنان ادامه دارد و برای اینکه شرایط شرکت ها را در آینده بهتر کنیم در پیوست تعهدات مخابرات مواردی را دیده ایم که مشکلشان حل شود.
وی در ادامه افزود: در این مدت با خود شرکتها جلساتی را برگزار و انتظاراتی را که از مخابرات داشتند دسته بندی کردیم که در پیوست ها لحاظ شده است تا بتوانیم از کانال ها، رانژه ها و امکانات شبکه دسترسی با سهولت و ساده ترین روش برای شرکت های PAP استفاده کنیم.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه شرکتها اظهار میکنند: در حال حاضر با تامین کننده ها مشکلات دارند؛ گفت: با بردن شرکت های ارایه دهنده اینترنت پرسرعت، به سمت فیکس کمپانی از انحصاری که در آن افتاده اند خارج می شوند و خود شرکت ها می توانند بستر سرویسی که ارایه می دهند را آماده کنند.
عمیدیان با بیان اینکه بزودی اجازه خدمات فوق العاده ای به این شرکت ها داده خواهد شد که بیزنس پلن آنها ارتقاء و گردش مالی آن ها بیشتر خواهد شد، گفت: این برنامه، برنامه ساده ای نیست که ظرف چند ماه بتوان آن را به نتیجه رساند با این حال جلساتی برگزار کرده ایم و چارچوب آن آماده شده که در جلسه بعدی سازمان تنظیم مقررات مطرح و تمدیدی که شرکت هایPAP نگران آن هستند در اسرع وقت به آنها داده خواهد شد.