امینت

تلفن همراه

May 1, 2015
11:28 جمعه، 11ام اردیبهشتماه 1394
کد خبر: 69529

هشدار پلیس فتا به کاربران اینترنت/ برای موبایلتان کد رمز بگذارید

با گسترش روزافزون استفاده از اینترنت، سارقان و کلاهبرداران سایبری به دنبال دریافت اطلاعات شخصی مردم و سوء‌استفاده از آن هستند از این‌رو کاربران باید با نکاتی برای بالابردن ایمنی در این فضا، آشنا شوند.
 
امروزه امنیت در فضای مجازی با توجه به رشد تکنولوژی، تجارت الکترونیک و بسیاری از خدمات و امکاناتیکه در دنیای مجازی فراهم شده بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است؛  فروشگاهها، خبرگزاری ها، آموزش های الکترونیک، ارتباط با دیگران، نشر عقاید و افکار  و … همه در اینترنت قرار گرفته است؛  حال با گسترش این فضا و با توجه به حجم وسیع استفاده اقشار مختلف جامعه از بسترهای ایجاد شده در فضای مجازی، افراد فرصت طلب و کلاهبردار نیز از این فضا و فرصت بدست آمده غافل نشده و به دنبال دریافت اطلاعات شخصی و بانکی مردم و سوء استفاده از آن هستند.
 
با این شرایط و اهمیت امنیت آنلاین، پلیس فتا نکاتی جهت بالا بردن ایمنی در فضای مجازی ارائه کرده است؛
 
– نصب و استفاده از یک آنتی ویروس خوب بر روی کامپیوترها و موبایلتان و بروزرسانی مرتب آن.
 
– اگر از کارت بانکی خود برای خرید استفاده می کنید، حتمآ رمز ورود آن را تغییر دهید و به صورت مرتب صورت حسابهایتان را کنترل کنید.
 
– بررسی و انجام تنظیمات حریم خصوصی مخصوصآ در شبکه های اجتماعی و محدود کردن اشخاصی که قادر به مشاهده اطلاعات شخصی شما هستند.
 
– تغییر کلمات عبور حساب های کاربری که در وب سایت ها دارید و استفاده از کلمات عبور با حداقل ۱۰ کاراکتر که در آنها از حروف کوچک و بزرگ، اعداد و کاراکترهای خاص استفاده شده باشد.
 
– مراقب ایمیل های فیشینگ باشید و هر ایمیلی را باز نکنید، زیرا اطلاعات و هویت شما به سادگی سرقت می شود.
 
– قبل از اینکه چیزی را به اشتراک بگذارید و یا با فشار کلید اینتر ارسال کنید خوب فکر کنید که آیا حاوی اطلاعات شخصی و محرمانه است یا خیر!؟
 
– هنگام خریدهای آنلاین مراقب باشید که چگونه پول پرداخت می کنید (استفاده از واریز های بانکی و یا حواله برای خریدهای آنلاین توصیه نمی شود و اگر نیاز به بازگشت پول باشد، کار دشواری است.)
 
– بر روی گوشی موبایل خود کد رمز تعریف کنید تا هر وقت پس از مدتی استفاده نکردید موبایل قفل شود.
 
– اگر در خانه فرزندی دارید که از اینترنت استفاده می کند، به سادگی می توانید با نرم افزارها و ابزارهای کنترل و مدیریت والدین بر فرزندان بر فعالیت آنها نظارت داشته باشید.
 
پلیس فتای از کاربران خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف و موارد مشکوک در فضای سایبر نظیر کلاهبرداری های اینترنتی، جعل عنوان، وبسایت های جعلی، سایت هایی با محتوای مجرمانه و مغایر با شئونات اسلامی مراتب را با ارائه مستندات مربوطه از طریق سایت این پلیس به آدرس Cyberpolice.ir گزارش کنند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.