رئیس کمیته هماهنگی و اجرایی پنجمین جشنواره فاوا گفت: ترکیب دولتی-خصوصی برای بهتر برگزار کردن این جشنواره ضروری است.
مهندس سلجوقی در گفتگو با وزارت ارتباطات گفت: هدف از اجرای این جشنواره ترغیب سیاستگزاران و مجریان دولتی و خصوصی برای معرفی تولیدات و داده های خود، در حوزه ICT است.
وی نامگذاری امسال مقام معظم رهبری به نام سال همدلی و همزبانی دولت وملت را فرصت دانست وگفت: اجرای این جشنواره با همکاری بخش خصوصی، جشنواره فاوا راملتی _دولتی خواهدکرد و امیدواریم جشنواره ششم با حضوربخش خصوصی موفق تربرگزارشود.
سلجوقی در پاسخ به سؤالی در خصوص اقدامات انجام شده در پنجمین جشنواره فاواگفت: با موافقت دکتر واعظی از پنج عضو کارگروه اجرایی، دو عضو از بخش خصوصی دعوت شده اند از جمله مهندس ناصرعلی سعادت رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران، مهندس فرامرز رستگار که رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران است.
وی با تاکید براینکه ترکیب دولتی-خصوصی برای بهتر برگزار کردن این جشنواره ضروری است؛ افزود: درجشنواره امسال نیز از پتانسیل بخش خصوصی استفاده کرده ایم تا اعتمادسازی بخش خصوصی به دولت را افزایش دهیم.
رئیس کمیته هماهنگی و اجرایی فاوا اظهارکرد: امسال به نسبت فاواهای گذشته ثبت نام و داوری دقیقتری در کارگروه ها انجام شده است، هرچند که تعداد ثبت نام کنندگان هنوز با بازار کل ICT کشور فاصله دارد.
سلجوقی مشخص بودن سرفصلهای شاخص های ارزیابی برای ثبت نام کنندگان را ضروری برشمرد و افزود: مبنای ارزیابی برای شرکت کنندگان باید مشخص و روشن باشد تا شرکت کنندگان براساس آن فعالیت های خود را ارائه دهند.
رئیس کمیته هماهنگی و اجرایی پنجمین جشنواره فاوا اظهارکرد:لازم است برای افزایش انگیزه شرکت در جشنواره ، جوایز چه مادی وچه معنوی ازقبل مشخص باشد و شرکت کننده بداند درهررتبه با چه پاداشی مواجه می شوند.
وی برطرح سیاست های توسعه ای درقالب این جشنواره تاکیدکرد و افزود: با این روش بازار حوزه ICT خود را با سیاستهای جشنواره وفق می دهد.
سلجوقی به تحلیل 4 دوره قبل فاوا، به دستور دکترواعظی اشاره کرد و ادامه داد:خوشبختانه تحلیل مناسبی ازنقاط ضعف و قوت جشنواره سال قبل ارائه شد، اماکمبود فرصت موجب شد نتوانیم همه نقاط ضعف را برطرف کنیم.
وی درپاسخ به سوالی درخصوص برنامه های وزارت ارتباطات گفت: این وزارت خانه پنج برنامه برای فعالیت خود پیش بینی کرده است، ازجمله آنها،اجرایی کردن شبکه ملی اطلاعات، دولت الکترونیکی، توسعه خط و زبان فارسی در محیط رایانه ای و نهضت تولید محتوا، ایجاد کارآفرینی و اشتغال و کاهش شکاف دیجیتالی و توسعه فاوا در مناطق محروم است.
تولید محتوا ما را در رسیدن به مأموریتهای دیگر وزارت ارتباطات یاری خواهد کرد
عضو هیأت عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران بر توسعه پهنای باند با ارائه محتوای مناسب تأکید کرد و ادامه داد: لازم است دولت در مقوله تولید محتوا از بخش خصوصی حمایت کند و وزارت ارتباطات این سیاست را به خوبی اجرایی خواهد کرد.
رئیس کمیته هماهنگی و اجرایی پنجمین جشنواره فاوا به جمله ای از معاون اول رییس جمهور که" دولت همراه راجایگزین دولت الکترونیک کنیم" اشاره کرد وادامه داد: امروزه درکشوراز هردو نفر حداقل یک نفر گوشی هوشمند دراختیاردارند و بسیاری از خدمات دولتی را می توان در قالب تلفن همراه ارائه کرد.
وی با بیان اینکه تولید محتوا ما را در رسیدن به دیگر مأموریتهای وزارت ارتباطات یاری خواهد کرد، افزود: اگر محتوا تولید شود کارآفرینی و اشتغال نیز ایجاد می شود؛ چرا که در سال گذشته در بخش تولید محتوا و نرم افزار حدود 25 تا 30 هزار شغل ایجاد شده است.
سلجوقی بابیان اینکه ابزارهای دولت الکترونیک درحال فراهم شدن است ادامه داد:2میلیون گوشی هوشمند درسال 92 به 20میلیون درسال 93رسیدکه این عدد درسال 94 به 40 میلیون گوشی هوشمند خواهدرسید.
وی برلزوم آموزش های تخصصی برنامه نویسی برای بهره برداری ازتکنولوزی های نوین تاکیدکرد و افزود: دراین زمینه با دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه آزاد اسلامی همکاری می کنیم .