سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

June 1, 2015
14:48 دوشنبه، 11ام خردادماه 1394
کد خبر: 70671

تلویزیون کاغذ دیواری مفهومی

تلویزیون OLED یا کاغذی دیواری مفهومی ال‌جی با ضخامت کمتر از یک میلی‌متر به بازار آمد!
شرکت ال‌جی این طی نمایشگاهی در کره جنوبی، آخرین تلویزیون‌های OLED خود را به همراه آخرین فناوری‌ها و مدل‌های مفهومی در معرض بازدید عموم قرار داد.
 
در میان این تلویزیون‌ها، یک مدل مفهومی بیشتر از سایرین جلب توجه کرده و به شدت رسانه‌ای شد. ال‌جی با رونمایی از این تلویزیون؛ علاوه بر اینکه خواست آینده این صنعت را به بازدیدکنندگان نشان بدهد؛ بلکه به گونه‌ای یک شاخ و شانه‌ای هم برای رقبا کشید. اما این مدل تلویزیون مفهومی ال‌جی چه ویژگی‌های متمایزکننده‌ای دارد؟
 
این تلویزیون بیشتر شبیه کاغذدیواری (Wallpaper) است. چون هم بسیار نازک است و ضخامتی کمتر از یک میلی‌متر دارد (دقیقاً ۰٫۹۷ میلی‌متر) و هم به راحتی به دیوار چسب می‌شود. یک قاب فلزی مغناطیسی نصب شده روی دیوار این تلویزیون را نگه می‌دارد و چون وزن زیادی هم ندارد (در حدود ۱٫۹ کیلوگرم یا ۴٫۱ پوند) مشکلی از بابت ثابت ماندن روی دیوار وجود ندارد. 
 
اندازه تلویزیون ۵۵ اینچ است. با این مشخصات جابه‌جایی آن بسیار راحت است و کافی است از قاب مغناطیسی جدا شده و جای دیگری نصب شود. نکته جالب این است که صفحه نمایش این تلویزیون منعطف و قابل خم‌شدن است. دقیقاً مانند یک کاغذ دیواری از روی دیوار جدا شده و قابل حمل و نصب روی دیوارهای دیگر است.
 
شرکت ال‌جی و بخش سازنده تلویزیون‌ها و صفحه‌نمایش‌های این شرکت می‌گویند؛ این تلویزیون کاغذ دیواری مفهومی به بازار عرضه خواهد شد و یک محصول قابل تجاری‌سازی نیست بلکه بیشتر به دنبال اهدافی مانند نمایش نسل آینده تلویزیون‌های OLED است. چون این نوع تلویزیون‌ها نیازی به پس‌زمینه روشن ندارند و بسیار نازک‌تر از دیگر محصولات ساخته می‌شوند.
 
 
در تلویزیون OLED از یک لایه ترکیبی ارگانیک بهره گرفته می‌شود که امکان ساخت پنل‌های به مراتب نازک‌تر و فوق‌العاده باریک را در کنار قابلیت خمیده‌گی فراهم می‌کند.
 
همچنین، این لایه ترکیبی ارگانیک از خودش نور منتشر می‌کند و دیگر نیازی به پنل پس‌زمینه نورانی نیست. این شرکت اعتقاد دارد صفحه‌نمایش‌هایی با این قابلیت می‌توانند به طور گسترده در صنعت، محصولات پوشیدنی و تجهیزات موبایل استفاده شوند. ال‌جی فناوری OLED را فناوری غالب و پیروز در آینده می‌داند.
 
در حالی که شاهد ساخت تلویزیون‌های OLED توسط ال‌جی و رقبای این شرکت یعنی سامسونگ و سونی هستیم، ولی هنوز هزینه‌های تولید این محصولات گران است. به عنوان مثال، هزینه تولید تلویزیون ۶۵ اینچی  OLED شرکت ال‌جی حدود ۹ هزار دلار است.
 
بخشی از هزینه بالای تولید به دلیل استفاده از فناوری OLED و بخشی دیگر به دلیل کاربردی کردن این تلویزیون‌ها برای فروش در بازار است. ال‌جی انتظار دارد تا پایان سال نزدیک به ۶۰۰ هزار تلویزیون OLED به فروش برساند و با احتساب سال آینده این میزان فروش به ۱٫۵ میلیون تلویزیون برسد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.