سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

October 1, 2016
17:39 شنبه، 10ام مهرماه 1395
کد خبر: 80231

کوالکام اسنپدراگون 410E و 600E را برای دستگاه های مرتبط با اینترنت اشیاء معرفی کرد

کمپانی کوالکام دو پردازنده‌ی جدید اسنپدراگون 410E و 600E را که در صنعت اینترنت اشیاء کاربرد دارند، معرفی کرد.
 
اولین چیپ‌ست پردازشی ۶۴ بیتی کوالکام، اسنپدراگون ۴۱۰ بود که در سال ۲۰۱۳ و برای دستگاه‌های موبایلی معرفی شد و پس از آن شاهد معرفی چیپ‌های جدید ۶۴ بیتی این شرکت هستیم. اما این کمپانی به تازگی پردازنده‌ی 410E را برای استفاده در ماشین‌ لباسشویی‌های هوشمند، دانگل‌های تلویزیون، تصویربرداری پزشکی، ربات‌ها و دیگر لوازم حوزه‌ی اینترنت اشیاء (IoT) معرفی کرده است. فراموش نکنید که این چیپ‌ست نیز از نوع ۶۴ بیتی است. در ادامه با زومیت همراه باشید تا کمی بیشتر در مورد این دو پردازنده‌ صحبت کنیم.
 
اما در کنار اسنپدراگون 410E، کمپانی کوالکام، چیپ قدرتمندتری به نام اسنپدراگون 600E را نیز معرفی کرده که کارکرد این پردازنده‌ نیز همانند مدل قبلی است. این دو محصول باعث شده تا شرایط بسیار خوبی برای شرکت مورد بحث ایجاد شود چراکه در واقع اولین باری است که شاهد عرضه‌ی پردازنده‌های اسنپدراگون به توزیع‌کنندگان شخص‌ثالث هستیم. دو چیپ یاد شده تا 10 سال پشتیبانی شده و در دسترس قرار خواهند داشت که همین دو عامل از جمله امتیازهای مثبتی محسوب می‌شود که می‌تواند در فروش این پردازنده‌ها بسیار موثر باشد. با این وجود، هر تولیدکننده‌ی بزرگ و کوچکی می‌تواند دو چیپ‌ست اسنپدراگون 410E و 600E را به هر تعدادی که نیاز دارد خریداری کرده و آن‌ها را در محصولات مورد نظر خود بکار گیرد.
 
از نظر مشخصات فنی، دو پردازنده‌ی یاد شده تفاوت چندانی با مدل‌های مخصوص به گوشی‌های هوشمند خود نداشته و می‌توان گفت فقط فرکانس کاری آن‌ها کاهش یافته است. این دو چیپ به جای بلوتوث ۴.۰ این بار به بلوتوث ۴.۱ تجهیز شده و هر دو شامل چهار هسته‌ی پردازشی هستند. این دو چیپ می‌توانند ویدیو‌هایی با کیفیت ۱۰۸۰p را ضبط و نیز پخش کنند. اسنپدراگون 410E با فرکانس کاری ۲ گیگاهرتز قادر است نمایشگرهایی با کیفیت فول اچ‌دی و دوربین‌هایی تا ۱۳ مگاپیکسلی را پشتیبانی کند. این در حالی است که اسنپدراگون 600E روی فرکانس کاری ۱.۵ گیگاهرتز تنظیم شده و می‌تواند از نمایشگرهای 2k و نیز دوربین‌های ۲۱ مگاپیکسلی پشتیبانی به عمل آورد. با عرضه‌ی این دو چیپ‌ست انتظار می‌رود به زودی لوازم الکترونیکی صنعتی و تجاری زیادی روانه بازار شوند.
 
نظر شما در این مورد چیست؟
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.