معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد: آمادگی ۱۳ هلدینگ ویژه ICT برای سرمایهگذاری در لرستان
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آمادگی ۱۳ هلدینگ ویژه ICT برای سرمایه گذاری در لرستان خبر داد.
مرتضی براری در جلسه شورای اداری استان لرستان اظهار کرد: در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برنامه خلق ثروت را تدوین کردهایم تا شکاف ایجاد شده دیجیتالی و درآمدی کاهش یابد.
وی اضافه کرد: هم اکنون ۴۹۳ سایت در استان توسعه دادهایم که ۷۳ سایت نسل دوم و ۲۱۸ مورد نسل سوم هستند.
براری با بیان اینکه ۳۲ سایت نیز TDLD نسل سوم هستند، افزود: برنامه داریم تا پایان دولت ۵۶۳ سایت دیگر ایجاد کنیم و این آمار را به ۶۰۰ برسانیم.
معاون امور دولت و مجلس وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه لرستان به لحاظ نیروی انسانی سرآمد در کشور است و بیش از هزار دانشجو در این استان داریم، افزود: حوزه ICT یک مزیت برای استان است و میتواند با آن خلق ثروت کند. در راستای گردشگری، گیاهان دارویی و ساخت گیم انیمیشن میتوان بالای هزار میلیارد تومان درآمدزایی داشته باشد.
وی از آمادگی ۱۳ هلدینگ ویژه ICT برای سرمایه گذاری در استان خبر داد و گفت: قرارداد با چهار مورد انجام شده، چهار شرکت نیز کارهای اولیه در حال انجام است و پنج مورد دیگر نیز در برنامه داریم.
براری تصریح کرد: اگر بخواهیم رونق اقتصادی در منطقه اتفاق بیفتد و اشتغال نیز ایجاد شود ICT را میتوان به عنوان مهمترین زیرساخت توسعه درنظر گرفت.
۴۸ میلیون کُرد زبان دنیا؛ بازار خوبی برای محصولات حوزه فناوری کردستان
معاون امور مجلس و استانهای وزارت ارتباطات گفت: حضور ۴۸ میلیون کُرد در سراسر دنیا فرصت خوبی برای بازاریابی محصولات تولید استان کردستان در زمینه فناوری اطلاعات است.
براری در آیین افتتاح ۲۲ پروژه ارتباطات و فناوری اطلاعات در کردستان که با حضور وزیر ارتباطات برگزار شد، اظهار کرد: کردستان در حوزه IT و ICT ظرفیتهای زیادی دارد که با بهره گیری از آنها و فرهم کردن شرایط میتواند خلق ثروت کند.
وی افزود: اجرای طرح تکاپو در کردستان به عنوان پایلوت کشوری از مهمترین اقداماتی است که در این حوزه و به منظور استفاده از ظرفیتهای استان صورت گرفته است.
معاون امور مجلس و استانهای وزارت ارتباطات عنوان کرد: حضور ۴۸ میلیون کُرد در سراسر دنیا، فرصت خوبی برای بازاریابی محصولات تولید استان کردستان در زمینه فناوری اطلاعات است.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت گردشگری استان کردستان در این زمینه، بیان کرد: با استفاده از این حوزه میتوان از ظرفیتهای استان در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات استفاده کرد.
براری اعلام کرد: در کنار توسعه زیرساختها، توجه به اقتصاد مقاومتی نیز جزو اولویتهای وزارتخانه قرار گرفته است که تحقق برنامهها در این خصوص مستلزم همراهی ادارات مختلف استان است.
وی به اجرای طرح تکاپو با پایلوت بودن کردستان در حوزه ICT اشاره کرد و افزود: از طریق اجرای این طرح شرکتهای توانمند کشوری را به سرمایه گذاری در استان و خرید محصولات شرکتهای این حوزه فراخواندهایم.
معاون دولت، مجلس و استانهای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: پیش بینی شده است در برنامه ششم توسعه، سهم اقتصاد کشور از آی تی و آی سی تی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان باشد که باید ۲ هزار میلیارد تومان آن توسط کردستان که حدود دو درصد از جمعیت کشور را تشکیل میدهد، تامین شود.
براری خاطرنشان کرد: از نخبگان کردستانی انتظار میرود تا در حوزه ICT در استان کسب و کار ایجاد کرده و از این طریق زمینه اشتغال را برای فارغ التحصیلان و دانشجویان این حوزه فراهم کنند.
وی یادآور شد: در استان کردستان در حال حاضر ۳۳۰ روستا مجهز به اینترنت هستند، ۳۳۶ روستا تا ماه آینده به اینترنت مجهز میشوند و تا پایان کار دولت نیز به ۸۸۱ روستا افزایش خواهد یافت.