رگولاتوری

July 5, 2017
15:13 چهارشنبه، 14ام تیرماه 1396
کد خبر: 83821

مذاکره برای پرتاب مصباح با پرتاب‌گر خارجی یا داخلی/ تصمیم‌گیری قطعی بعد از جمع‌آوری اطلاعات

رئیس سازمان فضایی گفت: مصباح ماهواره خوبی بود اما با توجه به گذشت 10 سال از زمان پرتاب، پس از جمع‌آوری اطلاعات درباره سرنوشت آن تصمیم‌گیری می‌شود.
سازمان فضایی ایران و سازمان مدیریت بحران کشور برای به کارگیری فناوری فضایی در مدیریت بحران تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
 
محسن بهرامی رئیس سازمان فضایی ایران در این مراسم با بیان اینکه امروزه فناوری فضایی نقش ویژه ای در مدیریت بحران ایفا می کند، گفت: با استفاده از فناوری فضایی با تاکید بر دانش سنجش از دور، اقدام به شناسایی مناطق خسارت دیده احتمالی ناشی از حوادث طبیعی خواهیم کرد.
 
وی گفت: با همکاری سازمان مدیریت بحران راهبرد به کارگیری فناوری فضایی در مدیریت بحران را تدوین خواهیم کرد و خدمات کاربردی را اولویت بندی و برنامه ریزی می‌کنیم.
 
در این مراسم اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور نیز، گفت: بر اساس این همکاری های قبلی بین دو سازمان با سرعت و دقت بیشتری در پیشگیری و امداد رسانی در حوادث و بحران‌ها انجام خواهد شد.
 
وی ادامه داد: با استفاده از امکانات و دیتاهای ماهواره‌ای و ارتباط با مجامع بین‌المللی می‌توانیم از وقوع پدیده‌هایی از جمله گرد و غبار، سیلاب، فرونشست زمین، خشکسالی و تغییرات اقلیمی زودتر مطلع شویم و تدابیر لازم برای کاهش خسارات را انجام دهیم.
 
بهرامی همچنین در حاشیه این مراسم از مذاکره سازمان فضایی برای پرتاب ماهواره مصباح خبر داد و بر نهایی نشدن تصمیم‌ ارسال مصباح به موزه تاکید کرد.
 
رئیس سازمان فضایی ایران افزود: این ماهواره از سال 1385 آماده پرتاب است که یک بار به ایران آمد و برای بازنگری‌های فنی به ایتالیا بازگشت و هنوز در ایتالیا است که با توجه گذشت 10 سال از تصمیم برای پرتاب ماهواره مصباح، پس از جمع‌آوری اطلاعات درباره سرنوشت آن تصمیم‌گیری می‌شود.
 
وی تاکید کرد: ماهواره مصباح با مجری گری سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ماهواره خوبی بود و هیچ‌گاه فکر نکردیم این ماهواره باید از دستور کار خارج شود.
 
بهرامی افزود: تاخیر پرتاب این ماهواره ناشی از گرفتاری‌های سیاسی بود و مشکلات فنی درباره این ماهواره مطرح نیست.
 
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: برای پرتاب مصباح با کشورهای خارجی مذاکره کردیم که زبانی اعلام آمادگی کرده‌اند  و همچنین پرتاب داخلی جدیدی با آمادگی پرتاب این ماهواره وجود دارد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.