تلفن همراه

گوشی

February 27, 2018
9:35 سه شنبه، 8ام اسفندماه 1396
کد خبر: 88295

با MWC 2018؛ نتایج بنچمارک گلکسی اس 9 نسخه اکسینوس 9810 منتشر شد

اولین بنچمارک منتشرشده از گلکسی اس ۹ نسخه‌ی اکسینوس ۹۸۱۰، سطح عملکرد تک‌هسته‌ای آن را نشان می‌دهد که در اکوسیستم آندروید بی‌سابقه است.


گلکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس در کنفرانس سامسونگ با ویژگی‌های جذاب و نوآورانه در دوربین، حسگرهای امنیتی، اسپیکرهای استریو و… در کنگره جهانی موبایل بارسلونا معرفی شدند. آزمایش اولیه پرچم‌دار جدید سامسونگ نشان از پیشرفت‌های گسترده‌ی تراشه اختصاصی این شرکت در مقایسه با سال گذشته دارد.

نمرات تراشه جدید که شامل چهار هسته اکسینوس M3 بزرگ می‌شود، نشان می‌دهد که سامسونگ توانسته است عملکرد تک‌هسته‌ای شناور (Float) را بیش از دو برابر بهبود بدهد؛ درحالی‌که نتایج عملکرد پردازش عددی (Integer) بیش از ۷۰ درصد در مقایسه با اکسینوس ۸۸۹۵ مورد استفاده در مدل‌های بین‌المللی گلکسی اس ۸ و گلکسی نوت ۸ بهبود یافته است.

بنچمارک گلکسی اس 9

بر این اساس، آخرین تراشه سامسونگ در پردازش تک‌هسته‌ای تقریبا با تراشه‌ی A10 مورد استفاده در آیفون ۷ برابر است؛ اما هنوز هم به‌طور قابل توجهی پایین‌تر از A11 مورد استفاده در آیفون 8 و سری آیفون ۱۰ قرار می‌گیرد. درحالی‌که اکسینوس ۹۸۱۰ برای رسیدن به سرعت ۲.۹ گیگاهرتز طراحی شده است؛ تست اولیه نشان می‌دهد که پردازنده گلکسی اس ۹ نهایتا در زمانی که تنها یک هسته M3 فعال باشد به فرکانس ۲.۷ گیگاهرتز می‌رسد. این فرکانس هنگامی که دو هسته‌ی پردازنده فعال شود، به ۲.۳ گیگاهرتز کاهش می‌یابد و هنگامی که سه یا چهار هسته با هم کار می‌کنند به بیش از ۱.۸ گیگاهرتز نمی‌رسد.

بنچمارک گلکسی اس 9

پردازنده گرافیکی جدید Mali G72MP18 با فرکانس حداکثری ۵۷۲ مگاهرتز کار می‌کند که در مقایسه با Mali G71MP20 با فرکانس ۵۴۶ مگاهرتز در سال گذشته، بهبود جزئی یافته است. نتایج تست‌هایی که به‌منظور بررسی عملکرد گوشی در کاربری روزانه مانند مرور وب و نوشتن انجام شد تقریبا برابر با اکسینوس ۸۸۹۵ و بسیار کمتر از اسنپدراگون ۸۴۵ هستند که خبر از قدرت بیشتر مدل‌های در نظر گرفته‌شده برای بازار آمریکای شمالی و چین می‌دهد.

بنچمارک گلکسی اس 9

قطعا معیارهای طراحی بنچمارک برای استفاده روزمره هرگز از دقت کامل برخوردار نیستند و نرم افزار از پیش نصب‌شده در دستگاه‌های معرفی‌شده در نمایشگاه بارسلونا صرفا جهت تست اولیه است،؛ بنابراین نتایج در این بخش ممکن است هنگام عرضه نسخه نهایی از گلکسی اس ۹ و گلکسی اس ۹ پلاس متفاوت باشد.

بنچمارک گلکسی اس 9

بنچمارک گلکسی اس 9

برتری عملکرد کلی پردازنده در هر دو تراشه مورد استفاده جدید سامسونگ مشخص شده است، آخرین تراشه کوالکام به بیش از ۳۵ درصد نتایج بهتر در بنچمارک GFXBench دست یافت و اکسینوس ۹۸۱۰ نسبت به تولیدات سال گذشته سامسونگ، هفت درصد بهبود نشان می‌دهد.

بنچمارک گلکسی اس 9

اما نتایج T-Rex خیلی نزدیک‌تر بود با این حال هیچ یک از تفاوت‌ها حاکی از آن نیست که صاحبان هر مدل در مقایسه با همتایان خود تجربه ضعیف‌تری داشته باشند. تا به حال تمام نسل‌های گلکسی اس به‌جز گلکسی اس ۶ و مشکل گرم شدن بیش از حد اسنپدراگون ۸۱۰، چنین بوده‌اند. پرچم‌دار جدید سامسونگ در ۱۶ مارس (۲۵ اسفند) در سطح جهانی منتشر می‌شود.

 

 

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.