لبه تکنولوژی

March 10, 2018
8:57 شنبه، 19ام اسفندماه 1396
کد خبر: 88656

آلمان 12 هزار پست برق را به ایستگاه شارژ خودروهای برقی تبدیل می‌کند

شرکت مخابراتی آلمانی موسوم به "دوچ تلکام"(Deutsche Telekom) با تبدیل 12 هزار پست توزیع برق به ایستگاه شارژ وسایل نقلیه برقی، زیرساخت شارژی کشور را به طور موثر دو برابر تقویت می‌کند.
 
 
به گزارش ایسنا و به نقل از اینهبیتت، یک شرکت مخابراتی آلمانی پست‌های توزیع برق را برای پیاده‌سازی یک برنامه به منظور احداث 12 هزار ایستگاه جدید شارژ الکتریکی به‌روز می‌کند.
 
این شرکت مخابراتی بزرگ اروپایی که در آلمان مستقر است، پست‌های توزیع برق را در شبکه خود به‌روز می‌کند تا زیرساخت‌های شارژ الکتریکی فعلی را بازسازی کند.
 
سخنگوی این شرکت گفت که "تلکام" از پست‌های توزیع برق شامل 500 ایستگاه 100 کیلو وات ایستگاه‌های شارژ سریع خواهد ساخت.
 
بقیه آنها به ایستگاه‌های شارژ سطح 2 با نرخ شارژ تا 22 کیلوات تبدیل خواهند شد.
 
شارژرهای سطح 2 قرار است ظرف سه و نیم ساعت یک باتری را به اندازه طی حدود 130 کیلومتر مسافت شارژ کنند.
 
شارژرهای سریع جریان مستقیم می‌توانند باتری یک ماشین برقی را ظرف نیم ساعت تا 80 درصد شارژ کنند.
 
آلمان در حال حاضر حدود 10 هزار و 800 ایستگاه شارژ عمومی دارد. تخمین زده می‌شود این 12 هزار ایستگاه تا سال 2020 عملیاتی شوند.
 
"تلکام" در حال حاضر دارای دو نمونه اولیه از پست‌های توزیع جدید با قابلیت شارژ است. این شرکت قصد دارد از تابستان امسال این برنامه را آغاز کند.
 
کشورهای شمال اروپا در حال حاضر از صفحات خورشیدی برای شارژ خودروهای برقی استفاده می‌کنند. احداث ایستگاه‌های شارژ اکنون در شهرها به طور روزافزونی بیشتر شده است و روز به روز در حال ترویج است.
 
لندن برنامه‌ای را برای نصب ایستگاه‌های شارژ در داخل پست‌های برق و تیرهای چراغ برق خیابانی آغاز کرده است. شرکت "کنزینگتون" و شورای "چلسی" توافقنامه‌ایی با شرکت خصوصی فناوری انرژی موسوم به "OVO" و یک شرکت فناوری مستقر در برلین به امضا رسانده‌اند. این کار به منظور نصب ایستگاه‌های شارژ با استفاده از تیرهای چراغ برق است.
 
کارشناسان همچنین می‌گویند ابتکار "دوچ تلکام" از لحاظ مقیاس قابل توجه است.
 
احداث ایستگاه‌های شارژ وسایل نقلیه برقی و استفاده از این وسایل نقلیه به طور روزافزونی در حال رشد است. خودروسازان در حال برنامه‌ریزی برای ساخت خودروهای برقی جدید در سال جاری هستند.
 
با اعلام احداث چندین شبکه شارژ "فوق سریع" که انتظار می‌رود به زودی در اروپا تشکیل شود، آلمان می‌تواند با تقویت زیرساخت‌های خود در این زمینه پیشرو باشد.
 
تقریبا 40 هزار وسیله نقلیه برقی در آلمان تا پایان سپتامبر 2017 فروخته شده است. این در حالی است که حدود 106 درصد رشد نسبت به مدت مشابه در سال 2016 نشان می‌دهد. این عدد در حال حاضر آلمان را چهارمین بازار بزرگ خودروهای برقی در جهان، پس از چین، آمریکا و نروژ معرفی می‌کند.
 
در سپتامبر 2017، تعداد 6 هزار و 150 ثبت‌نام خودروی برقی در آلمان صورت گرفته است. این رقم نشان‌دهنده افزایش 84 درصدی سالیانه است.
 
پیش‌بینی می‌شود در سال 2017 حدود 55 تا 60 هزار وسیله نقلیه برقی در آلمان فروخته شود.
 
شرکت مخابراتی اتریشی موسوم به "تلکام اوستریا"(Telekom Austria) یکی از شرکت‌هایی است که زیرساخت‌های لازم برای شارژ خودروهای برقی را در اختیار دارد. این شرکت در سال 2010 پست‌های تلفن را به ایستگاه‌های شارژ تبدیل کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.