اپلیکیشن

امنیت

امینت

تلفن همراه

فناوری اطلاعات

March 31, 2018
12:55 شنبه، 11ام فروردینماه 1397
کد خبر: 89182

فکر میکنید تلگرام شما هک شده ؟

برخی کاربران می‌پرسند که چرا بدون اطلاع و به‌صورت خودکار در کانال‌های متعدد عضو می‌شوند؟ عضو شدن بی‌اجازه در کانال‌های تلگرام که به آن جوین اجباری نیز گفته می‌شود بیشتر به واسطه برخی از تلگرام‌های غیررسمی انجام می‌شود.

 
به گزارش ایسنا، امروزه نسخه‌های متعددی از تلگرام ایجاد شده است که قابلیت‌هایی را نیز به آن اضافه کرده‌اند. برخی از برنامه‌نویسان امکان عضویت اجباری را هم به برنامه تلگرام خود اضافه کرده‌اند تا بتوانند شما را در کانال‌هایی که می‌خواهند، عضو کنند.
 
برای حل این مشکل باید تلگرام غیر رسمی که استفاده می‌کنید را عوض کنید و یک تلگرام دیگر نصب کنید. در صورتی که مشکل شما همچنان ادامه داشت، برنامه‌هایی که اخیرا نصب کرده‌اید را بررسی کنید زیرا ممکن است برنامه‌ها این درخواست را ارسال کنند.
 
در راستای استفاده از شبکه‌های مجازی از جمله تلگرام کارشناسان به کاربران توصیه می‌کنند نکات امنیتی را حتما رعایت کنند. در این مطلب که اطلاعات آن از سایت پلیس فتا برگرفته شده برخی نکات امنیتی تلگرام آمده است.
 
چطور از دانلود خودکار در تلگرام جلوگیری کنیم؟
 
تلگرام به صورت پیش‌فرش تمامی تصاویر، صداهای ضبط شده، موزیک‌ها و GIFها را بدون اجازه و درخواست شما به طور خودکار دانلود می‌کند. به این صورت که اگر در کانالی عضو هستید، با باز کردن آن به سرعت شاهد بارگزاری تصاویر، GIFها و صداهای ضبط شده خواهید بود. خوشبختانه تلگرام تنظیمات خاصی را برای این موارد قرار داده و شما به راحتی می‌توانید آن‌ها را کنترل کنید.
 
برای اعمال این تغییرات وارد منوی تنظیمات شده و از آن‌جا Data and Storage را انتخاب کنید. در قسمت اول سه گزینه وجود دارد که نحوه دانلود خودکار در شرایط مختلف را توضیح می‌دهد. When using mobile data تنظیمات مربوط برای زمانی است که از اینترنت سیمکارت‌تان استفاده می‌کنید. When connected on Wi-Fi تنظیمات مربوط برای زمانی است که از وای‌فای برای اتصال به اینترنت استفاده می‌کنید. در آخر When roaming تنظیمات مربوط برای زمانی است که از رومینگ سیم‌کارت استفاده می‌کنید.
 
اما با توجه به شرایط‌ استفاده‌تان از اینترنت و تلگرام وارد یکی از بخش‌های موجود شوید. بعد از آن منویی نمایان می‌شود که در آن لیستی از انواع فایل‌ها قرار گرفته است.
کنار هر کدام یک چک‌باکس وجود داشته که شما توسط آن‌ می‌توانید فایل‌هایی را که می‌خواهید به طور خودکار دانلود شوند را تیک بزنید و تیک بقیه را پاک کنید.
 
با انجام این کار دیگر فایل‌هایی که تیک‌شان را برداشته‌اید، به صورت خودکار دانلود نمی‌شوند و اگر شما نیاز به دانلودشان داشتید، می‌توانید به صورت دستی به بارگذاری آن‌ها اقدام کنید.
 
از سوی دیگر  پس از حرف و حدیث‌های پیش آمده در مورد هک شدن اکانت تلگرام و در دست افتادن تمامی اطلاعات اکانت و گوشی در اختیار هکر، با بکاربردن چند ترفند جزئی و کاربردی می‌توانید از هک کردن تلگرام به واسطه هکرها جلوگیری کنید.
 
روش اول رمز گذاری روی برنامه تلگرام است که برای این کار  اول وارد برنامه تلگرام شوید، به قسمت تنظیمات ( settings) وارد شوید و بعد گزینه privacy and security را انتخاب کنید. سپس گزینه passcode lock را انتخاب کنید. در این مرحله رمز مورد نظر خود را وارد کنید. عملیات رمزگذاری در این مرحله به پایان رسیده است و در قسمت بالا آیکون قفل باز ظاهر شده است اما این امکان وجود دارد که هنگام خروج فراموش کنید. پس روی قفل کلیک کنید که اگر بخواهید به صورت اتوماتیک این کار انجام شود، در قسمت پسورد لاک گزینه auto lock را انتخاب و مقدار آن را به زمان دلخواه خود تغییر دهید تا در زمان تنظیم شده به طور اتوماتیک تلگرام قفل شود.  
 
اما روش دوم؛ وارد برنامه تلگرام شوید، به قسمت تنظیمات‌ وارد شوید و وارد قسمت privacy and security  شوید و گزینه two –  step verification را انتخاب کنید و روی گزینه set additional password کلیک کنید، در این قسمت ایمیل و پسورد را با دقت وارد کنید چرا که این پسورد در آینده برای شما نیاز خواهد بود؛ پس از وارد کردن پسورد و ایمیل با پیغامی روبه رو می شوید که باید ایمیل خودتان را چک کنید.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.