رگولاتوری

فناوری اطلاعات

May 6, 2018
20:05 یکشنبه، 16ام اردیبهشتماه 1397
کد خبر: 90382

هفت استاد ایرانی تایید ITU گرفتند

رییس دانشکده پست و مخابرات گفت: اتحادیه جهانی مخابرات (آی.تی.یو) هفت نفر از استادان ایرانی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات را تایید کرد تا به عنوان مدرسان رسمی این اتحادیه در کارگاه های بین المللی حضور یابند.
 
 
 
«وحید یزدانیان» افزود: چهار نفر از استادان ایرانی تایید شده اتحادیه جهانی مخابرات در کارگاه بین المللی امنیت فضای مجازی که از بیست و دوم تا بیست و ششم اردیبهشت ماه در تهران برگزار می شود، حضور می یابند.
نخستین کارگاه آموزشی امنیت فضای مجازی در ایران با همکاری اتحادیه جهانی مخابرات و مرکز آموزش پیشرفته مخابراتی هند (آ.ال.تی.تی.سی) در هتل فردوسی تهران برگزار می شود.
اتحادیه جهانی مخابرات فراخوان برگزاری این کارگاه را داده است و مهلت ثبت نام تا 2 روز دیگر ادامه دارد.
ارتقای دانش در زمینه چالش ها و تهدیدهای بالقوه مربوط به خدمت ها و نرم افزارهای برخط (سرویس ها و اپلیکیشن های آنلاین)، اشتراک گذاری طرح امنیت سایبری جهانی توسط اتحادیه جهانی مخابرات، بررسی شاخص های جهانی امنیت سایبری و حفاظت از کودکان در فضای سایبر از اهداف برگزاری این کارگاه است.
همچنین اتحادیه جهانی مخابرات مهمترین محورهای این کارگاه را جهت گیری ارتباطات و فناوری اطلاعات و نیاز به استفاده امن و مطمئن از آن، رایانش ابری، اینترنت اشیا، بلاکچین، استانداردهای امنیت اطلاعات، اندازه گیری تاثیر زیرساخت اطلاعاتی بحرانی و چشم انداز تهدیدهای جاری اعلام کرد.
 
مزیت میزبانی کارگاه های اتحادیه جهانی مخابرات برای ایران
یزدانیان اعلام کرد: تاکنون 15 مدیر و کارشناس این بخش از کشورهای آسیا و اقیانوسیه شامل هند، مالزی، اندونزی، سریلانکا، گینه نو و افغانستان در کارگاه ثبت نام کرده اند.
یزدانیان گفت: یکی از مزیت های میزبانی کارگاه های اتحادیه جهانی مخابرات، امکان حضور یک تا یک و نیم برابری شرکت کنندگان ایرانی نسبت به شرکت کنندگان خارجی است.
وی یادآوری کرد: طبق مقررات این اتحادیه، اعضایی مانند ایران تا چند سال باید با همکاری کشورهای آسیایی مرجع آموزشی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات مانند کره جنوبی، چین و هند دوره هایی را برگزار کنند که تلاش داریم این دوره ها به صورت مستقل در ایران برگزار شود.
به گزارش ایرنا، پارسال ایران میزبان دومین کارگاه بین المللی با همکاری اتحادیه جهانی مخابرات بود.
همان زمان وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات صدور مجوز برای برگزاری دومین کارگاه آموزشی بین المللی اتحادیه جهانی مخابرات در تهران را نشانه بازگشت اعتماد سلب شده این اتحادیه به ایران و مرکزیت کشور ما در فعالیت های اینترنتی مرتبط با اتحادیه دانست.
«محمود واعظی» گفت: ارتباطات ایران با اتحادیه جهانی مخابرات در 10 سال گذشته قطع شده بود و این اجازه را به دانشکده پست و مخابرات نمی دادند که کارگاه آموزشی منطقه ای برگزار کند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.