امینت

تلفن همراه

September 21, 2018
17:20 جمعه، 30ام شهریورماه 1397
کد خبر: 94031

جنبش «با من بازی کن نه با موبایل» در آلمان

صدها نفر با عضویت در جنبش «با من بازی کن نه با موبایل» در هامبورگ آلمان، اعتیاد به فناوری را طور دیگری بیان کردند.
 
امیل 7 ساله به این موضوع فکر کرد که چگونه می‌تواند باعث شود تا والدینش به‌جای بازی با موبایل با وی بازی کرده و او را سرگرم کنند.
 
او با دیدن تظاهراتی در آلمان، تصمیم گرفت کمپینی را با موضوع با من بازیکن نه با موبایل راه بیندازد که از قضا مورد استقبال هم قرار گرفت و بیش از 150 نفر در روز اصلی کمپین یعنی 8 سپتامبر وی را همراهی کردند.
 
از سوی دیگر هزاران نفر نیز در فیس‌بوک و شبکه‌های اجتماعی از ایده وی حمایت کرده و به‌صورت مجازی به او پیوستند. مارتین پدر 37 ساله امیل به اشپیگل گفت: دخترم دوست دارم من با او باشم و با او ارتباط برقرار کنم، چراکه من کاملاً غائب بوده و زمانی که وی به من نیاز دارد، کار دیگری انجام می‌دهم.
 
موضوع اعتیاد فرزندان به ابزارهای دیجیتال و فناورانه موضوع داغ در کشورهای غربی است اما حالا به‌دوراز این موضوع، بحث درخواست کودکان از والدین مطرح‌شده که در خور اهمیت است.
 
در نظرسنجی اخیر بیش از 33 درصد از هزار شرکت‌کننده گفتند آرزو می‌کنند تا والدین خود را بدون ابزارهای دیجیتالی در خانه ببینند.
 
موضوع اصلی به گفته «ران دال» از دانشگاه کالیفرنیا این است که بچه‌ها دوست دارند والدین به‌جای توجه به موبایل و لپ‌تاپ و … به آن‌ها توجه نشان دهند. جالب اینکه 16 درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی اعلام کردند عضو شبکه‌های اجتماعی هستند و 22 درصد از آن‌ها گفتند چند بار در یک ساعت اکانت خود را چک می‌کنند.
 
«جنی رادسکی» از دانشگاه میشیگان می‌گوید برخی از والدین برای فرار از پرداختن به مسائل کودکان خود را سرگرم ابزارهای دیجیتال می‌کنند و از مشکلات بچه‌های خود طفره می‌روند. از سوی دیگر بچه‌هایی که والدین خیلی فناورانه دارند، سوء رفتار بیشتری هم در جامعه دارند.
 
از سوی دیگر نظرها در مورد شبکه‌های اجتماعی نیز تغییریافته است. در سال 2016 بیش از 66 درصد از جوانان در یک نظرسنجی اعلام کردند شبکه‌های اجتماعی مهم است اما این رقم در سال 2018 به 57 درصد رسید. موسسه تحقیقاتی Ampere Analysis نیز اخیراً نوشت: گرایش به شبکه‌های اجتماعی در 2 سال اخیر کاملاً تغییریافته است.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.