تلفن همراه

گوشی

December 4, 2018
12:18 سه شنبه، 13ام آذرماه 1397
کد خبر: 95999

کمپانی‌ها تسلیم USB Type-C

در چند سال گذشته شاهد کوچ کمپانی‌ها از مایکرو یواس‌بی به یواس‌بی نوع سی هستیم. یواس‌بی Type-C که امروز همه‌جا پیدا می‌شود یکی از راحت‌ترین جایگزین‌ها برای مایکرو یواس‌بی است. اولین خوبی این کابل قابلیت شارژ بسیار سریع است و دیگر ویژگی چشمگیر آن شاید این باشد که نیازی نیست برای وصل کردن آن به موبایل دنبال جهت و پشت‌وروی کابل باشید بلکه به سادگی می‌توانید آن را به موبایل خود متصل کنید.
 
موبایل‌های مجهز به USB Type-C
با توجه به ویژگی‌های مثبتی که این پورت دارد، طبیعی بود که خیلی سریع فراگیر شود و شرکت‌های تولید کننده دستگاه‌های مختلف تجهیزات خود را به این پورت مجهز کنند. هرچند این پورت هنوز برای لپ‌تاپ‌ها خیلی مرسوم نیست و کاربران همچنان یو‌اس‌بی نوع A را ترجیح می‌دهند، اما برای موبایل، هدفون و یا شارژ کردن هر گجتی بسیار مورد استقبال است. در ادامه چند موبایل را می‌بینیم که با یواس‌بی نوع سی شارژ می‌شوند.
 
سامسونگ گلکسی اس 9 و اس 9 پلاس
 
گوگل پیکسل 3 و پیکسل 3 ایکس ال
 
سامسونگ گلکسی نوت 9
 
وان پلاس 6 تی
 
ریزر فون 2
 
ال‌جی G7 ThinQ
 
ال‌جی V40 ThinQ
 
موتورولا موتو جی6
 
هوآوی میت 20 پرو
 
رد هیدروژن One
 
موتورولا موتو زد3 پلی
 
اچ‌تی‌سی یو12 پلاس
 
اسنشیال فون PH-1
 
نوکیا 8 سیروکو
 
سونی اکسپریا ایکس زد2 و ایکس زد2 کامپکت
 
ایسوس زن‌فون 5
 
بلک‌بری کی2
 
شیائومی می 8
 
اوپو Find X
 
در مثال‌های بالا تلاش کردین از بیشتر کمپانی‌ها مثال‌هایی بیاوریم تا بهتر گستردگی USB Type-C را نمایش بدهیم.
 
موضوع جالب این است که یواس‌بی نوع سی فقط به موبایل محدود نمی‌شود و بسیاری از گجت‌های درجه یک هم با این پورت شارژ می‌شود که برخی از آنها را در ادامه می‌بینید.
 
سرفیس هدفون
 
شارژر وایرلس سامسونگ
ماوس وایرلس که با یواس‌بی سی شارژ می‌شود
هدستی که به جای جک هدفون پورت یواس‌بی سی دارد
 
اپل هم کوتاه آمد
اپل که مدت‌هاست موبایل و تبلت خود را با پورت انحصاری خودش تولید می‌کند، حداقل برای آی‌پد تسلیم USB Type-C شد. جدیدترین محصول اپل یعنی آیپد پرو 2018 بالاخره پورت لایتنینگ را کنار گذاشت و به یواس‌بی نوع سی مجهز شد. احتمال می‌رود این اتفاق برای آیفون‌ هم بیافتد و یکی از انحصارهای اپل کمرنگ شود. اما فعلا آیپد پرو 2018 را با این پورت در بازار می‌بینیم.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.