تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

January 20, 2019
18:19 یکشنبه، 30ام دیماه 1397
کد خبر: 97311

شرکت مطرح حوزه بلاک چین با سرمایه‌گذاری در پلتفرم جدید وردپرس وارد صنعت رسانه می‌شود

شرکت فعال در حوزه بلاک چین کانسن‌سیس (ConsenSys) به‌منظور ساخت پلتفرم جدید خبری وردپرس با هدف درآمدزایی، به رهبران صنعت رسانه ملحق شد.
 
به گزارش پی‌آر نیوزوایر در ۱۴ ژانویه (۲۴ دی)، کانسن‌سیس بر روی این پلتفرم متن‌باز مدیریت محتوای وردپرسی که نیوزپک (Newspack) نام دارد، ۳۵۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کرده است.
 
این شرکت مطرح بین‌المللی که در حوزه بلاک چین فعال است، از طریق سرمایه‌گذاری در این پلتفرم، به جمع سازمان‌های بزرگ پیشرو در صنعت رسانه مانند گوگل نیوز (Google News)، موسسه‌ی روزنامه‌نگاری لنفست (Lenfest) آمریکا و بنیاد نشریه‌ی جان اس.نایت و جیمز ال.نایت پیوست.
 
در کل شرکت مادر وردپرس، اتوماتیک (Automattic)، و شرکای آن، شرکت اسپریتد مدیا (Spirited Media) و نیوز رونیو هاب (News Revenue Hub) 2.4 میلیون دلار برای بودجه‌ سال اول این طرح خلاقانه در نظر گرفتند.
 
به غیر از سرمایه‌گذاری در اثبات مفهوم (PoC) که از ابتکارات وردپرس، محبوب‌ترین سیستم مدیریت وب‌سایت در جهان، به شمار می‌آید، کانسن‌سیس پلتفرم انتشاری را که از پلاگین بومی مبتنی بر بلاک چین بهره می‌برد، برای سیویل ارائه خواهد داد.
 
با پشتیبانی کانسن‌سیس، به اتاق‌های خبری این امکان داده می‌شود تا در صورت تمایل به شبکه‌ی روزنامه‌نگاری جامعه مرتبط با خودشان بپیوندد و مطالبشان را در سیستم‌های ذخیره‌سازی غیرمتمرکز ذخیره کنند.
 
سیویل مدیا (Civil Media) شرکتی مبتنی بر کانسن‌سیس است که ادعا دارد از ارزهای دیجیتال برای حفظ عرصه‌ی روزنامه‌نگاری استفاده می‌کند.
 
شرکت مطرح حوزه بلاک چین با سرمایه‌گذاری در پلتفرم جدید وردپرس وارد صنعت رسانه می‌شود
 
در اکتبر ۲۰۱۸، این شرکت در پیش‌فروش اولیه‌ی سکه (ICO) خود توانست مبلغ ۱.۴ میلیون دلار از ۸ میلیون دلار هدف‌گذاری شده را به دست آورد. با این حال، ازآنجا که این شرکت نتوانست کل مبلغ مورد انتظار را جمع‌آوری کند، مبالغ جمع‌آوری‌شده را بازگرداند؛ اما سیویل اعلام کرد به‌رغم شکست متحمل شده در فوریه‌ ۲۰۱۹ طرح‌هایش را اجرا خواهد کرد.
 
طبق گزارش‌های به دست آمده، کانسن‌سیس بزرگ‌ترین خریدار توکن‌های سیویل مدیا (CVL) بوده و ۸۰ درصد از توکن‌های فروخته‌شده‌ آن را خریداری کرده است. همچنین در اکتبر ۲۰۱۸، سیویل از ایجاد پلاگین انتشار محتوای مبتنی بر بلاک چین برای وردپرس خبر داد.
 
سیستم مدیریت محتوای آنلاین وردپرس در سال ۲۰۰۳ منتشر شد و در حال حاضر بیش از ۶۰ میلیون وب‌سایت ازجمله تایم (Time.com)، سی‌ان‌ان (CNN) و کوارتز (Quartz) از این سیستم استفاده می‌کنند.
 
در سال ۲۰۱۲، وردپرس برای کاربران خود، گزینه‌ی پرداخت با بیت کوین را جهت دریافت ارتقای نرم‌افزار اضافه کرد و اعلام کرد که برخلاف کارت‌های اعتباری و پی‌پل، بیت کوین هیچ مرجعیت مرکزی نداشته و راهی برای تحریم تمام کشورها از شبکه وجود ندارد.
 
با این حال، این شرکت متعاقباً در سال ۲۰۱۵ گزینه‌ی پرداخت با بیت کوین را حذف نمود و اعلام کرد که بیت کوین در اولویت پایین‌تری قرار دارد اما این شرکت همچنان معتقدان بزرگ بیت کوین است و احتمال دارد در آینده پشتیبانی از بیت کوین را دوباره به پلتفرمش اضافه کند.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.