امینت

تلفن همراه

April 20, 2019
16:44 شنبه، 31ام فروردینماه 1398
کد خبر: 98910

آمریکا به‌بهانه نگرانی‌ امنیتی علیه هواوی میزگرد تشکیل می‌دهد

ایالات متحده آمریکا در ماه آینده قصد دارد نشستی را با محوریت ممنوعیت و تحریم تجهیزات مخابراتی هواوی در شهر پراگ، پایتخت جمهوری چک با کشورهای هم پیمان خود برگزار کند.
 
هواوی در طول یک سال گذشته به شدت از سوی دونالد جریان سازی های دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا تحت فشار قرار گرفته است که این امر به تحریک سایر کشورهای هم پیمانش همچون کانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و بسیاری از کشورهای اروپایی همچون آلمان و بریتانیا منجر شده است.
 
بدون شک یکی از دردسرسازترین و جنجال‌برانگیزترین اتفاقاتی که در سال ۲۰۱۸ میلادی رخ داد، تلاش دولت ایالات متحده آمریکا برای تحریم و ممنوعیت استفاده از گوشی‌های هوشمند و تجهیزات مخابراتی ساخت شرکت چینی هواوی بود.
 
ماجرا از اوایل سال گذشته میلادی آغاز شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که گوشی‌های هوشمند ساخت شرکت‌های چینی نظیر هواوی و زدتی‌ای از شهروندان و مقامات آمریکایی جاسوسی می‌کنند و اطلاعات شخصی و محرمانه بسیاری را تحویل دولت چین می‌دهد تا علیه ایالات متحده از آن‌ها استفاده کند.
 
حالا به نظر می‌رسد که دولت آمریکا همچنان قصد دارد به این فشارهای بین‌المللی علیه شرکت چینی هواوی که از بزرگترین غول‌های تکنولوژی فعال در حوزه فناوری‌های مخابراتی و اینترنتی در جهان محسوب می‌شود، ادامه دهد و در این امر سایر هم پیمانان خود را نیز شریک کرده و از همراهی آنها در این امر که به گفته بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران، یک جنگ تجاری و بازی سیاسی است، بهره مند شود.
 
تازه‌ترین اخبار و گزارش‌های منتشر شده در رویترز نشان می‌دهد که ایالات متحده آمریکا در ادامه تشدید نگرانی‌های امنیتی علیه هواوی قصد دارد نشستی را با محوریت توقف همکاری با این شرکت چینی برای توسعه زیرساخت‌های مخابراتی و نسل پنجم اینترنت 5G با کشورهای هم پیمان خود در شهر پراگ، پایتخت جمهوری چک برگزار کند و در آن از تمامی کشورهای شرکت کننده در این نشست درخواست کند که از همکاری و عقد یا ادامه قرارداد با شرکت هواوی منصرف شده و برای توسعه اینترنت 5G به سراغ سایر شرکت‌های مخابراتی فعال در جهان بروند تا بدین ترتیب امنیت سایبری و حفاظت از حریم خصوصی کاربرانشان زیر سوال نرود و این شرکت نیز که گفته می‌شود با دولت چین برای جاسوسی از کاربران همکاری می‌کند، را تحریم کنند.
 
رابرت کاهوفر، رئیس کابینه آژانس امنیت سایبری در جمهوری چک در این خصوص خاطرنشان کرده است که مقامات رسمی بیش از ۳۰ کشور جهان در تاریخ ۲ الی ۳ ماه مه سال ۲۰۱۹ میلادی درباره نگرانی‌های امنیتی محصولات و تجهیزات هواوی در این نشست شرکت کرده و به بحث و گفتگو خواهند نشست.
 
با این‌که دولت چین و شرکت‌های هواوی و زدتی‌ای همگی این اتهامات را بارها رد و تکذیب کرده‌اند، اما به نظر می‌رسد که آمریکایی‌ها به تلاش برای جلوگیری از فعالیت آن‌ها و قطع همکاری سایر کشورها ادامه می‌دهند.
 
پیش‌تر نیز تحلیلگران خاطرنشان کرده بودند که آمریکا تصمیم دارد در ادامه جنگ تجاری، ضربه مهلکی به اقتصاد و تجارت چین بزند و بدین ترتیب دقیقاً دست روی بزرگترین و درآمدزاترین شرکت چینی یعنی هواوی و زد تی‌ای (ZTE) که در زمینه فناوری اینترنت 5Gو گوشی‌های هوشمند فعالیت‌های گسترده‌ای دارند، گذاشته است تا بدین ترتیب بتواند در جنگ تجاری با این کشور موفقیت‌آمیز عمل کرده باشد و میلیون‌ها و میلیاردها دلار درآمدزایی و سودآوری را برای این شرکت‌های چینی محروم و دور از دسترس کند.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.