تبلت

تلفن همراه

December 13, 2014
11:20 شنبه، 22ام آذرماه 1393
کد خبر: 65824

چند نکته درباره تبلت‌های اندرویدی، ویندوزی و آی‌پدها

هر روزه تعداد بیشتری از کاربران تکنولوژی‌های جدید به استفاده از تبلت‌هایی رو می‌آورند که هم نسبت به لپ‌تاپ کوچک‌تر است و هم نسبت به تلفن‌های همراه هوشمند کاربردی‌تر.
 
موبایل‌های هوشمند توانسته‌اند در سال‌های اخیر جای خود را بین بسیاری از کاربران تلفن‌های همراه باز کنند و امکانات زیادی را ارائه دهند که زمانی انجام آنها حتی با کامپیوترهای بزرگ خانگی نیز امکان‌پذیر نبود. اما با ارتقای سطح تکنولوژی نیازهای کاربران نیز هر روزه افزایش پیدا می‌کند و پاسخ‌گویی به برخی از این نیازهای روز با موبایل‌های جیبی امکان‌پذیر نیست.
 
بنابراین بهترین انتخاب برای کسانی که جای کافی برای حمل لپ‌تاپ را ندارند و خواسته‌هایشان نیز بیشتر از آن چیزی است که در توان موبایل‌های هوشمند است، تبلت‌ها هستند.
 
مهمترین نکته‌ای که در انتخاب یک تبلت باید به آن توجه داشت سیستم‌عامل است که در تلفن‌های هوشمند نیز نقشی کلیدی را ایفا می‌کند. اگرچه تمام کسانی که موبایل‌های اندوریدی دارند می‌توانند یک تبلت اپل خریداری کنند و به راحتی نیز با کارکرد آن آشنا شوند اما معمولا توصیه نمی‌شود که از تبلت و موبایلی استفاده شود که دو سیستم عامل متفاوت دارند و همیشه انتخاب یک سیستم عامل برای هر دو دستگاه تبلت و تلفن‌همراه دارای مزایایی است.
 
علاوه بر آنکه در صورت انتخاب یک سیستم عامل مشترک دیگر لام نیست با نحوه کاربری دو سیستم عاملی که امروزه تفاوت‌های بارزی نیز دارند آشنا شوید می‌توانید برای خرید برنامه‌های پولی و نصب روی هر دوسیستم یک بار پرداخت کنید.
 
وب سایت indiatimes برای انتخاب بهتر تبلت و آشنایی با کارایی‌های تبلت‌های هر یک از سیستم عامل‌ها توضیحاتی را ارائه داده است.
 
**آی‌پد
 
آی‌پدها درست مانند تلفن‌های هوشمند اپل از نظر کارکردی و برنامه‌نویسی تفاوت بارزی با سایر تبلت‌ها دارند. یکی از نکاتی که نظرات بسیاری از کاربران این دستگاه‌ها را به خود جلب کرده و موجب رضایت این کاربران می‌شود نحوه هم‌خوان شدن تبلت اپل با تلفن هوشمند اپل است به طوری که کاربران می‌توانند نوشتن یک ایمیل را در یکی از دستگاه‌ها شروع کرده و کار با همان ایمل را در دستگاه دیگر تمام کنند. علاوه بر آن در صورتی که از یک شبکه وای‌فای استفاده کنید می‌توانید به جای آن که از تلفن آیفون تماس برقرار کنید تماس‌هایتان را از طریق آی‌پد برقرار کنید.
 
اگر قیمت برایتان اهمیت دارد، باید به این نکته توجه کنید که بسیاری از تبلت‌های اندرویدی ارزان‌تر هستند ولی از سوی دیگر بابت پول اضافه‌ای که برای خرید آی پد می‌پردازید یک تبلت سبک‌تر با بدنه نازک‌تر خواهید داشت.
 
علاوه بر آن دوربین‌های آی‌پد کیفیتی مشابه دوربین هشت مگاپیکسلی آیفون ارائه می‌شود با این تفاوت که آی‌پدها نور فلش ندارند.
 
آی‌پد Air 2 دارای قابلین امنیتی تشخیص اثرانگشت است. اگر بودجه کمی برای خرید تبلت در نظر گرفته‌اید و در عین حال نیز اصرار دارید که این پول را خرج خرید یک آی‌پد کنید، iPad mini 2 می‌تواند گزینه مناسبی باشد زیرا مدل‌های جدید آی‌پد نسبت به این مدل که پارسال عرضه شده است از نظر سخت افزاری قابلیت‌های اضافه چندانی ندارد.
 
**تبلت‌های اندرویدی
 
یکی از اولین مشکلاتی که تلبت‌های اندرویدی در زمان ورود به بازار با آن مواجه بودند، این بود که قابلیتهای تبلتهای اندورید کمتر از آی پدها بود اما گاهی قیمت آنها از آی پد بیشتر بود اما اندروید خیلی وقت است که توانسته این مشکل را حل کند و می تواند گزینه خوبی برای کسانی باشد که علاقه‌مندند برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های مشابه با آی‌پد را داشته باشند و از سوی دیگر نمی خواهند تبلت گران قیمتی خریداری کنند.
 
مهمترین برتری تبلتهای اندرویدی برای کسانی که تلفن هوشمند اندورید نیز دارند این است که با هماهنگ کردن تبلت و موبایل این افراد
 
می‌توانند یک لیست کامل از برنامه‌های هماهنگ شده را داشته باشند. تبلت‌های گلکسی سامسونگ و نکسوس که از سوی گوگل پشتیبانی
 
می‌شود در حال حاضر از معروف‌ترین تبلتهای اندرویدی بازار به حساب می‌آیند. سامسونگ تلبتهای اندرویدی خود را با صفحه نمایش AMOLED و در سایزهای 12 تا 7 اینچی ارائه می دهد.
 
***تبلت های ویندوز
 
تا زمانی که ویندوز 10 به بازار عرضه نشده بود، تفاوت زیادی بین ویندوز تلفن و ویندوز تبلت وجود داشت. در واقع اپلیکیشنهای موبایلی برای تبلتها هم ساز نمی‌شد و ویندوز تبلتها شباهت بیشتری به ویندوز کامپیوتر و لپ‌تاپ داشت. یک تبلت ویندوزی برای کسانی مناسب است که ترجیح می دهند تبلتشان را جایگزین کامپیوتر شخصی کنند. در واقع بسیاری از تبلتهای ویندوزی لپ‌تاپهایی هستند که کیبورد لمسی دارند.
 
اما مهم ترین نکته در مورد تبلت‌های ویندوزی این است که این تبلتها می توانند برنامه‌های معمولی نرم افزار ویندوز مانند «آفیس» و «فتوشاپ» را به طور کامل اجرا کنند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.