تلفن همراه

باMWC19: گوشی جدید ال‌جی که در صورت تمایل کاربران صاحب دو نمایشگر می‌شود

LG-V50-DUAL-SCREEN-01-featured.jpg

 

شرکت ال‌جی از جمله مراکزی بود که در کنگره جهانی تلفن همراه (MWC 2019) که هفته گذشته در بارسلونای اسپانیا برگزار شد نسل جدید تلفن‌های همراه خود متناسب با شبکه مخابراتی 5G را معرفی کرد تا امکان دسترسی کاربران به این خدمات فراهم شود.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) این کمپانی کره‌ای علاوه بر معرفی گوشی هوشمند جدید «جی8»، محصول دیگری را با نام «وی50 تین‌کیو» در معرض دید عموم قرار داد. این محصول نخستین گوشی هوشمند ال‌جی مبتنی بر شبکه مخابراتی 5G بود که همراه با یک ابزار جانبی اختیاری مسوم به «دوال اسکرین» در اختیار کاربران قرار گرفت.

شرکت ال‌جی توضیح داد ابزار جانبی «دوال اسکرین» در اصل یک نمایشگر ثانوی محسوب می‌شود که می‌تواند روی دستگاه موبایلی کاربران مستقر شود. ابزار جانبی جدید شبیه به یک لایه محافظ برای گوشی هوشمند طرحی شده است که به صورت کتابی باز می‌شود تا صاحبان «ال‌جی وی‌50 تین‌کیو 5جی» بتوانند یک نمایشگر ثانوی 6.2 اینچی از نوع اواِل‌ای‌دی را در اختیار داشته باشند و از این طریق بازی‌ها را در فضای بزرگتر دنبال کنند و تجربه بهتری برای انجام چند کار به صورت همزمان داشته باشند. این نمایشگر ثانوی می‌تواند در قالب یک ابزار کنترلی برای بازی‌های موبایلی مورد استفاده قرار گیرد، هنگام گرفتن عکس سلفی کارایی بیشتری در اختیار کاربران بگذارد، یا امکان باز شدن همزمان چند اپلیکیشن را برای کاربران فراهم کند.

شرکت ال‌جی طی معرفی این محصول در کنگره جهانی تلفن همراه توضیح داد که در حال حاضر برنامه‌ای برای عرضه گوشی‌های هوشمند مجهز به نمایشگر تاشو ندارد و در عوض این محصول را در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا در صورت تمایل بتوانند دستگاه خود را به دو نمایشگر مجهز کنند.

 


​​