تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

July 13, 2019
18:14 شنبه، 22ام تیرماه 1398
کد خبر: 100914

دانشمندی که از کامپیوتر قدیمی ناسا برای استخراج بیت کوین استفاده کرد!

یک دانشمند آمریکایی علوم کامپیوتر موفق شده است که با استفاده از یکی از کامپیوترهای هدایتگر ماموریت آپولو (AGC) که ۵۲ سال از ساختش می‌گذرد به استخراج بیت کوین بپردازد.
 
به 'گزارش کوین‌تلگراف، کن شریف (Ken Shirriff) که درزمینه مهندسی معکوس تخصص دارد، موفق به نوشتن کدی شده که به‌وسیله آن با استفاده از اولین کامپیوترهایی که بر اساس مدارهای مجتمع ساخته‌شده و توسط اداره کل هوا و فضای ملی آمریکا (ناسا) برای مسیریابی اولین فرود بر سطح ماه به کار گرفته‌شده بود، به استخراج بیت کوین بپردازد.
 
شریف در وب‌سایتش شخصی خود نوشته است که ماشینی که موفق شده کد استخراج بیت کوین را روی آن اجرا کند تنها نمونه باقی‌مانده از کامپیوترهای AGC است.
 
مشخص است که این مدل ۱۵ بیتی AGC که کارایی آن با اولین نسل کامپیوترهای خانگی در اواخر دهه ۷۰ میلادی قابل‌مقایسه است، بهترین سخت‌افزار برای استخراج ارزهای دیجیتال به شمار نمی‌رود. قدرت هش این کامپیوتر در استخراج بیت کوین برای هر هش حدود ۱۰.۳ ثانیه است و به گزارش این مهندس برای استخراج یک بلاک توسط آن به زمانی برابر با «یک میلیارد برابر عمر کائنات» نیاز داریم.
 
در مقام مقایسه یک دستگاه انت ماینر S9 که یکی از محبوب‌ترین اسیک های ساخت شرکت عظیم چینی Bitmain است و به‌طور خاص برای استخراج بیت کوین توسعه‌یافته است از قدرت پردازشی برابر با ۱۳ تراهش یا سیزده تریلیون هش در ثانیه برخوردار است.
 
شریف در وب‌سایتش اشاره می‌کند که او علاوه بر این سعی کرده است که با استفاده از یک کامپیوتر مین فریم ۵۵ ساله کارت پانچ مدل ۱۴۰۱ شرکت IBM هم بیت کوین استخراج کند.
 
بنا بر گزارش سایت کوین تلگراف در تاریخ ۷ جولای، هش ریت شبکه بیت کوین (BTC) به بالاترین سطح ثبت‌شده خود یعنی ۶۵٫۱۹ تراهش در ثانیه رسید. این نرخ از آن تاریخ تاکنون به رشد خود ادامه داد و توانست در همان روز رکورد ۷۴ تراهش را ثبت کند. هش ریت که یکی از مهم‌ترین معیارها برای ماینرها است، به توان محاسباتی گفته می‌شود که یک سخت‌افزار یا (شبکه‌ای از سخت‌افزارها) در هر ثانیه قابلیت انجام آن را دارد.
 
هش ریت بالاتر برای ماینرها نشان‌دهنده افزایش شانس آن‌ها برای پیدا کردن بلاک بعدی و دریافت پاداش است. بالا بودن این نرخ همچنین با بالاتر بردن منابع سخت‌افزاری موردنیاز برای یک حمله ۵۱ درصدی، امنیت شبکه را هم بالاتر می‌برد.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.