5G, 6G, vRAN, OpenRAN

تلفن همراه

فناوری

August 6, 2019
19:03 سه شنبه، 15ام مردادماه 1398
کد خبر: 101764

اختلاف با کره‌جنوبی، برنامه‌های ژاپن برای توسعه ۵G را عقب می‌اندازد

به نظر  می‌رسد که اختلافات تجاری میان کره‌جنوبی و ژاپن در نهایت موجب به تاخیر افتادن برنامه‌های ژاپن برای توسعه و برقراری شبکه نسل پنجم اینترنت ۵G خواهد شد.
 
در مدت اخیر کره‌جنوبی خواستار جبران خسارت کار اجباری و به‌کارگیری شهروندان این کشور در دوران جنگ جهانی دوم از سوی ژاپن است اما توکیو این مساله را حل شده و تمام شده می‌داند و معتقد است که درخواست سئول غیرقانونی است.
 
حالا کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری برآورد و اعلام کرده‌اند که نزاع اخیر میان کره‌جنوبی و ژاپن موجب به تاخیر افتادن و تعویق برنامه‌های ژاپن برای توسعه و برقراری شبکه‌های ۵G خواهد شد چراکه این کشور قصد داشت تا سال ۲۰۲۰ میلادی در تمامی شهرهای خود شبکه نسل پنجم اینترنت پرسرعت ۵G را به صورت کامل راه‌اندازی کند.
 
بر اساس گزارش وب سایت venturebeat، بدین‌ترتیب در صورتی که آتش اختلافات و نزاع اخیر کره جنوبی و ژاپن بالا گرفته و تداوم یابد، ممکن است شرکت‌های مخابراتی در این دو کشور که تاکنون همکاری‌های وسیع و گسترده‌ای در زمینه برقراری و توسعه زیرساخت‌های شبکه‌های مخابراتی و اینترنتی داشته‌اند، نتوانند همچون گذشته به همکاری‌های خود ادامه دهند.
 
با توجه به آنکه در سال‌های اخیر توسعه فناوری شبکه نسل پنجم اینترنت ۵G از استقبال بی‌نظیری از سوی کاربران برخوردار شده است، بسیاری از شرکت‌های تکنولوژی در سراسر جهان به دنبال توسعه زیرساخت‌های آن هستند تا به کاربران در کشورهای مختلف جهان این امکان را بدهند تا از خدمات نوین و پرسرعت آن بهره‌مند شوند.
 
کشورهای بسیاری در سراسر جهان از جمله ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، چین، کره جنوبی، ژاپن و بسیاری از کشورهای اروپایی و غیره با همکاری بزرگترین اپراتورهای جهان در حال برقراری نسل پنجم اینترنت همراه ۵G هستند و در این زمینه فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام داده‌اند.
 
بسیاری از بزرگترین شرکت‌های مخابراتی و اپراتورهای فعال در جهان نظیر نوکیا، اریکسون، هواوی، ال‌جی، اسپرینت، تی‌موبایل، ورایزن و غیره به شدت در حال رقابت برای راه‌اندازی نخستین شبکه اتصال به اینترنت نسل پنجم ۵G هستند. نسل پنجم شبکه تلفن همراه ۵G، استانداردهای پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است که پس از نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلی ارائه می‌شود.
 
اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی بود که اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامه‌ای را برای توسعه تیم ارتباطات بین‌المللی موبایلی (IMT) برای افق ۲۰۲۰ و فرای آن (IMT-۲۰۲۰) آغاز کرد.در نتیجه رسماً یک مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبکه موبایل شروع شد و از آن پس، شاهد رقابت تنگاتنگی میان اپراتورهای اینترنت و تلفن همراه در سراسر جهان هستیم که هر یک به دنبال برقراری و راه‌اندازی نسل جدید و پرسرعت اینترنت ۵G در کشورهای مختلفی همچون کره جنوبی، ژاپن، چین، ایالات متحده آمریکا، استرالیا و غیره هستند و از توانایی‌ها و برنامه‌های خود در این زمینه رونمایی می‌کنند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.