اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

September 30, 2019
16:59 دوشنبه، 8ام مهرماه 1398
کد خبر: 104314

بومی‌سازی دانش تولید آنتن‎های بیم‌فورمینگ در کشور

 
محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با دریافت تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به تولید و بومی کردن دانش تولید آنتن‌های بیم‌فورمینگ در کشور شدند.
 
محسن کابلی، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان در این باره اظهار کرد: آنتن‌های شبکه موبایل تاکنون در کشور در مقیاس تجاری تولید نشده بود و از دیگر کشورها وارد می‌شد؛ یکی از جدیدترین تکنولوژی‌های این حوزه، بیم‌فورمینگ است که تقریبا تمامی آنتن‌های جدید از آن پشتیبانی می‌کنند.
 
وی از بومی‌سازی آنتن‌های بیم‌فورمینگ با حمایت مالی صندوق نوآوری و شکوفایی خبر داد و یادآور شد: این آنتن در باند فرکانسی ۳۳۰۰ تا ۳۸۰۰ مگاهرتز است که در توسعه شبکه TD-LTE کاربرد دارد و دارای تکنولوژی جدید و بر اساس نیاز اپراتورهای مخابراتی کشور طراحی و ساخته شده است. این‌ آنتن‌ها در گذشته از طریق شرکت‌ هوآوی و دو شرکت اروپایی تامین می‌شد و ما چهارمین شرکت سازنده این آنتن‌ها در دنیا محسوب می‌شویم.
 
مجری طرح با اشاره به چالش‌های تجاری‌سازی این محصول در کشور با بیان اینکه ما شرکت کوچکی هستیم که اپراتورها حاضر نیستند با ما قرارداد ببندند، یادآور شد: این در حالی است که بر اساس تست‌های فنی انجام گرفته ما توانسته‌ایم با هوآوی و نوکیا رقابت کنیم؛ اما متاسفانه تاکنون نتوانسته‌ایم تعداد قابل توجهی آنتن به فروش برسانیم و صرفا توانستیم فقط ۵ درصد سهم بازار را از آن خود کنیم.
 
کابلی با اشاره به حمایت مالی صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان، خاطرنشان کرد: درست است که نقدیندگی در تولید خیلی مهم و راهگشاست، اما همه معضل اصلی شرکت‌ها پول نیست و صندوق نوآوری و شکوفایی اگر قصد نجات شرکت‌های دانش بنیان را دارد و می‌خواهد این شرکت‌ها وارد عرصه اقتصاد کشور شوند، باید در این زمینه نیز تدبیری بیندیشد و از شرکت‌ها حمایت کند.
 
وی نوسان نرخ ارز را یکی از چالش‌های شرکت‌های فناور دانست و اضافه کرد: انتظار داریم نهادهای مربوط از جمله وزرات صنعت، سازمان تنظیم مقررات، مخابرات و همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی نرخ ارز را برای شرکت‌های دانش‌بنیان تثبیت کنند و همچنین در مواردی که توان داخلی در تولید یک محصول وجود دارد، خرید خارجی ممنوع شود و اپراتورها حداقل ۵۰ درصد نیاز خود را از شرکت‌های داخلی تامین کنند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.