اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

October 1, 2019
14:38 سه شنبه، 9ام مهرماه 1398
کد خبر: 104343

تولید ۲ درصد علم دنیا در ایران/ چاپ ۵۳ هزار مقاله در نشریات دنیا

 
رشت- قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل با اشاره به تولید دو درصد علم دنیا در ایران، گفت: ۵۳ هزار و ۴۰۰ مقاله ایرانی در نشریات دنیا به چاپ رسیده است.
 
 حسین سالار املی صبح سه شنبه در بیست و دومین اجلاس اتحادیه دانشگاه‌های دولتی حاشیه دریای خزر در سالن حکمت دانشگاه گیلان اظهار کرد: کشورهای عضو این اتحادیه با یکدیگر همسایگان ابدی هستند و تعامل بین این کشورها تعاملی مثبت و پارامتری اساسی برای پیشرفت در عرصه‌های مختلف علمی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی می‌شود.
 
قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل با تاکید بر اینکه روابط علمی و فناوری اوج همکاری بین کشورها است، افزود: در هیچ جای دنیا دانشمندان مورد تعرض قرار نمی‌گیرند و دارای حرمت ویژه در تمام جوامع هستند.
 
وی با اشاره به سیاست‌های کلان همکاری‌های علمی بین المللی و جایگاه کشورهای همسایه ادامه داد: علم و دانش باید در کنار سایر بخش‌های جامعه به ویژه صنعت، سیاست و سایر حوزه‌ها قرار گیرد.
 
سالار آملی با تاکید بر بین الملل سازی امور علمی کشور، توسعه بخش فنی و حرفه‌ای برای مقابله با تحریم‌ها درباره جایگاه علمی ایران در دنیا ادامه داد: ۲ درصد علم دنیا در ایران تولید می‌شود و ما به جذب ۹۸ درصد علم دنیا نیاز داریم که باید بسترسازی مناسب برای کسب و جذب این علم فراهم کنیم.
 
قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل با بیان اینکه ایران دارای ۸۱ هزار عضو هیات علمی و ۱۰۰ هزار دانشجوی دکترا، افزود: ۴۶۶ پروژه مشترک با دانشگاه‌های معتبر دنیا، ۴۳ پارک علم و فناوری و ۱۶۶ مرکز رشد در ایران فعالیت می کنند.
 
وی با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از علم و تجربیات کشورها، گفت: ۳۰ هزار نفر در پارک های علمی و فناوری ایران فعالیت می کنند.
 
سالار آملی با اشاره به روند رو به توسعه رشد علمی ایران بر مبنای مقالات ISI، تصریح کرد: ۵۳ هزار و ۴۰۰ مقاله ایران در نشریات علمی دنیا و در سال گذشته میلادی نیز ۱۳ هزار مقاله به صورت مشترک با سایر کشورها به چاپ رسیده است.
 
قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل با بیان اینکه ایران در تولید مقالات علمی و همچنین رشد مقالات علمی به ترتیب در جایگاه شانزدهم و اول دنیا قرار دارد، افزود: امسال ۴۰ دانشگاه ایران در رقابت با دانشگاه‌های علمی بزرگ دنیا قرار گرفتند.
 
وی با تاکید بر اینکه تهدیدات زیست محیطی بویژه افول دریای خزر مهمترین تهدید در ایران عنوان کرد و گفت: دریای خزر موجب حیات، اشتغال و زندگی هزاران نفر است و با هم افزایی و ورود هرچه بیشتر دانشگاهیان درصدد حل مشکلات اکوسیستمی دریای خزر شویم.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.