اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

October 6, 2019
12:19 یکشنبه، 14ام مهرماه 1398
کد خبر: 104517

قول وزیر علوم برای درخواست از رییس‌جمهور جهت برگزاری جلسات شورای عالی فضایی

 
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با ابراز امیدواری از این که توانمندی‌های ایجاد شده در حوزه هوا فضا باید مورد استفاده قرار گیرد، گفت: برگزاری جلسات شورای عالی فضایی را از رئیس‌جمهور درخواست خواهم کرد.
 
دکتر منصور غلامی امروز در همایش "اکتشاف در عمق فضا" هفته جهانی فضا را به تمامی فعالان این حوزه تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که تلاش‌های انجام شده در این حوزه در جهت کاربست فناوری‌های هوا و فضا در کشور باشد.
 
وی با بیان این که در دنیا ایران در جایگاه علمی مناسبی قرار دارد، اظهار کرد: ما در علوم و فناوری‌های جدید جایگاه خوبی را داریم و این امر به دلیل حضور یافتن اساتید دانشگاه‌ها و محققان در کشور و همچنین ایجاد ارتباطات علمی با سایر کشورهای جهان بوده است.
 
غلامی با تاکید بر این که ما همواره از طرف جامعه با این سوال مواجه هستیم که توانمندی‌های علمی در سطح جامعه به چه اندازه  موجب خلق آسایش و توسعه پایدار شده است، اظهار کرد:  ما در حال حاضر از زمانی که توسعه فناوری‌ها را آغاز کردیم، آمار خوبی را داریم؛ ولی با آن چه مورد انتظار است، فاصله زیادی داریم.
 
وزیر علوم ادامه داد: ما در ۱۰ تا ۱۵ سال اخیر در کاربست فناوری و انتقال آن به جامعه برای تولید ثروت وارد شده‌ایم و از سوی دیگر در معاونت پژوهش‌وفناوری این وزارتخانه از تعداد زیادی از مراکز رشد حمایت می‌کنیم.
 
غلامی تعداد مراکز رشد ایجاد شده در دانشگاه‌ها را ۱۹۷ مرکز عنوان کرد و ادامه داد: علاوه بر آن ۴۳ پارک نیز در وزارت علوم راه‌اندازی شده است که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها را در دستور کار خود دارند.
 
وزیر علوم با تاکید بر این که در بعضی از مواقع فناوری ما را با خود به دنبال می‌کشد، اظهار کرد: بر این اساس اگر ما در زمینه توسعه فناوری دیر اقدام کنیم، حتما عقب می‌مانیم؛ از این رو لازم است تا از ظرفیت‌های علمی موجود در کشور استفاده کنیم که این امر نیاز به تلاش‌های مستمر دارد.
 
غلامی همچنین خاطر نشان کرد: برنامه‌های کلان ملی می‌تواند با آوردن امکانات و تجربیات پیشرو زمینه توسعه فناوری‌ها به‌ویژه در حوزه هوا و فضا را ایجاد کند.
 
وزیر علوم همچنین با اشاره به ورود دانشگاه‌های کشور به توسعه فناوری‌های فضایی، ابراز امیدواری کرد که توانمندی‌های ایجاد شده در دانشگاه‌ها در یک برنامه جامع ملی به کار گرفته شود تا سرعت تحولات فناوری را کشور بتواند جبران کند، در غیر این صورت بخش قابل توجهی از ظرفیت‌های کشور کمتر استفاده می‌شود یا بلا استفاده باقی می‌ماند.
 
غلامی با تاکید بر این که پژوهشگاه هوافضا از جمله بخش‌هایی است که وزارت علوم از آن حمایت می‌کند، تاکید کرد: برگزاری جلسات شورای عالی فضا را نیز به رئیس جمهور ابلاغ خواهم کرد تا از این طریق بتوانیم سهم قابل توجهی از دانش و علمی که در این حوزه ایجاد می‌شود، به کار گرفته شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.