تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

October 18, 2019
12:17 جمعه، 26ام مهرماه 1398
کد خبر: 104939

هند مقصد جدید محصولات نانویی ایران

 
مدیر کارگروه صنعت و بازار ستاد توسعه فناوری نانو با اشاره به راه‌اندازی دفترهمکاری‌های فناورانه در هند گفت: با توجه به اینکه کشور هند جزو چند اقتصاد مطرح دنیاست، بنابراین فرصت‌های همکاری بسیاری در زمینه صادرات محصولات دانش بنیان و به ویژه نانو وجود دارد که امیدواریم به اهداف صادراتی خود برسیم.
 
رضا اسدی فرد روز جمعه  افزود: در راستای توسعه محصولات دانش بنیان نانو نیاز به بازارهای مهم داریم، به همین دلیل ۶ دفتر در کشورهای ترکیه، چین، عراق، سوریه، اندونزی و هند به کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه‌اندازی کرده‌ایم.
 
وی بیان کرد: دفتر همکاری فناورانه با هند به تازگی راه‌اندازی شده است و در حال مطالعه بازار هستیم تا ببینیم که به چه حوزه‌هایی نیاز دارند.
 
مدیر کارگروه صنعت و بازار ستاد توسعه فناوری نانو با اشاره به اینکه کشور هند در حوزه نانو خیلی فعال نیست و در کل نسبت به ایران در این حوزه عقب‌تر است، یادآور شد: این مرکز صرفا برای صادرات محصولات نانویی به کشور هند نیست بلکه صادرات تمام محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان را شامل می‌شود و تمام این شرکت‌ها می‌توانند از خدمات صادراتی در نظر گرفته شده در این مرکز، استفاده کنند.
 
اسدی فرد افزود: کشور هند به لحاظ فناوری، پایه خوبی در زمینه فناورهای شیمیایی، دارویی و آی سی تی دارد. بنابراین فرصت خوبی برای شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در این حوزه است.
 
وی در خصوص نحوه انتخاب و همکاری در زمینه صادرات با سایر کشورها بیان کرد: مهمترین بحث ما برای انتخاب کشورها برای صادرات این است که یا جمعیت قابل توجهی داشته باشند یا بستر صادراتی خوبی برای آن‌ها داشته باشیم، مثلا عراق جمعیت کمی دارد اما همین الان در زمینه کل صادرات کشور به عراق چیزی حدود ۱۰ میلیارد دلار است.
 
مدیر کارگروه صنعت و بازار ستاد توسعه فناوری نانو گفت: با توجه به این حجم صادرات چه خوب است که یک میلیارد دلار آن به حوزه‌ های‌تک که شامل نانو و دارو و … می‌شود اختصاص یابد، زیرا حوزه های‌تک، حوزه پایداری است.
 
اسدی فرد بیان کرد: نوع بازار کشورها در انتخاب برای صادرات محصولات کشور مهم است، بازار کشورهای چین و هند بازاری است که ما می‌توانیم به لحاظ قیمتی بفروشیم اما در خصوص بازار کشورهای حاشیه خلیج فارس و کشورهای اروپایی شاید هم به لحاظ برندینگ و هم به لحاظ اینکه این جامعه بیشتر دوست دارند محصولات لاکچری استفاده کنند،  سخت باشد. بنابراین ما در انتخاب کشورها به این امر توجه می‌کنیم.
 
وی افزود: بازار اندونزی بازار رو به رشدی دارد، ۲۷۰ میلیون نفر جمعیت آن است و در صنایعی مثل خودرو و دریایی فرصت‌های خیلی خوبی در زمینه صادرات به این کشور وجود دارد. در کشور هند نیز همینطور، هند جزو چند اقتصاد مطرح دنیا است و در سال‌های اخیر رشد ۸ درصدی در اقتصاد خود داشته و این عدد قابل توجهی است، فرصت‌های همکاری بسیاری در این زمینه است.
 
اسدی‌فرد گفت: با اندونزی به واسطه راه‌اندازی دفتر همکاری‌های فناورانه چندین برنامه مشترک در صنایع دریایی، تجهیزات پزشکی، داروهای پیشرفته داشتهایم. در حال حاضر چند شرکت ایرانی در حال مذاکره با طرفین اندونزی برای دستیابی به یک مدل مشترک چه در زمینه فروش محصول یا تولید مشترک هستند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.