اپلیکیشن

تلفن همراه

November 11, 2019
12:20 دوشنبه، 20ام آبانماه 1398
کد خبر: 105709

چین دل کاربران آمریکایی را برده!

 
آمارهای منتشر شده حاکی‌است که علاقه و تمایل کاربران آمریکایی به استفاده از اپلیکیشن‌های چینی در طول یک سال گذشته ۶۵ درصد رشد و افزایش یافته است.
 
برخلاف تشدید اختلافات و جنگ تجاری میان چین و آمریکا، به نظر می‌رسد که چین با توسعه اپلیکیشن‌ها و شبکه‌های اجتماعی جذاب و شگفت‌انگیز در سال های اخیر توانسته است به میزان قابل توجهی نظر و توجه کاربران در کشورای مختلف جهان را به سمت و سوی خود جلب کند.
 
حالا بر اساس تازه‌ترین آمار و گزارش‌های منتشر شده از سوی کارشناسان و تحلیلگران فعال در موسسه تحقیقاتی سنسور تاور، علاقه و تمایل کاربران آمریکایی به خریداری،  استفاده و وقت گذرانی بر اپلیکیشن های چینی ۶۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است.
 
این تحلیلگران با بررسی داده‌های موجود عنوان کرده اند که افزایش چشمگیر تمایل و علاقه کاربران آمریکایی به اپلیکیشن های چینی موجود در فروشگاه اپ استور و پلی استور، بدان معناست که چین در حوزه تکنولوژی، شبکه های اجتماعی و توسعه اپلیکیشن های متناسب با نیاز کاربران عملکرد بسیار موفقیت آمیزتری نسبت به سایر کشورها علی الخصوص ایالات متحده آمریکا داشته و توانسته به توسعه برنامه هایی بپردازد که مشابه آمریکایی آن وجود نداشته و یا در امکاناتش به تکامل نرسیده است.
 
بر اساس گزارش شبکه CNBC، به عنوان مثال یکی از اپلیکیشن های چینی که در طول یک سال اخیر به شدت از سوی کاربران در سراسر جهان مورد استقبال و محبوبیت قرار گرفت، Tik Tok است که یک شبکه اجتماعی با پلتفرم ویدئو محور است که فیلم‌های کوتاه و جذاب با ترند روز را برای کاربران به نمایش در می آورد.
 
طبق اطلاعات منتشر شده در این گزارش، اپلیکیشن‌های توسعه داده شده توسط شرکت‌های چینی موفق شده اند در سه ماهه گذشته سال جاری میلادی، ۷۴۵ میلیون دلار درآمدزایی کنند.
 
همچنین آمارها حاکیست که  کاربران آمریکایی در سه ماهه سوم سال جاری میلادی ۳.۴۳ میلیارد دلار برای خریداری و استفاده از  اپلیکیشن‌های موجود در پلتفرم گوگل پلی استور و اپ استور اپل هزینه کرده اند که ۲۲ درصد از آنها، اپلیکیشن های چینی بوده اند.
 
طبق وب سایت phonearena، این بدان معناست که از میان ۱۰۰ اپلیکیشن محبوب و برتر برای کاربران آمریکایی، ۲۵ اپلیکیشن به توسعه دهندگان چینی تعلق داشته است. این رقم در مقایسه با آمار مدت مشابه سال گذشته با اندکی افزایش روبرو شده است. از میان بازی‌های محبوب چینی در میان کاربران جهان، می‌توان به اپلیکیشن بازی PUBG اشاره کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.