تلفن همراه

فناوری

گجت

گوشی

November 18, 2019
14:45 دوشنبه، 27ام آبانماه 1398
کد خبر: 105915

چشم‌انداز ۱۰ سال آتی “اپل” چه خواهد بود؟

 
شرکت "اپل" در دهه گذشته با فناوری آیفون خود بر بازار تسلط یافته است و در یک دهه آتی هم قصد دارد پروژه‌های گوناگونی را پیگیری کند.
 
به گزارش ایسنا و به نقل از بیزینس اینسایدر، یکی از این پروژه‌ها در نظر دارد که کاملا جایگزین آیفون شود. همچنین تولید خودروهای خودران و عینک‌های هوشمند از برنامه‌های اپل برای ادامه سلطه بر دنیای فناوری طی دهه آتی است.
 
گزارشها حاکی از اینست که جزئیات برنامه‌های اپل برای سالهای آینده شامل جایگزینی آیفون، توسعه عینک‌های هوشمند و توسعه خودروهای خودران هستند.
 
۱- جایگزین "آیفون": عینک‌های هوشمند اپل
 
بنا بر گزارشات جدید، اپل به دنبال جایگزینی برای آیفون است. اما سوال اینجاست که چه محصولی می‌تواند جای آیفون را بگیرد؟
 
برخی از نسخه‌های عینک‌های هوشمند اپل که اولین جفت آن در سال ۲۰۲۲ وارد بازار خواهد شد، جایگزین آیفون خواهند بود.
 
برنامه‌ریزی شده که یک عینک هوشمند صاف هم در سال ۲۰۲۳ میلادی عرضه شود.
 
اپل هنوز هیچ اطلاعاتی از این هدست‌ها منتشر نکرده است و پیش از این در ماه اکتبر جزئیات این هدست‌ها را در یک اتاق بسته و فقط برای کارمندان خود توضیح داد.
 
بنا بر صحبت‌های افرادی که در این جلسه حضور داشتند، اپل این دستگاه‌ها را اینگونه شرح داد:
 
گفته می‌شود اولین دستگاه در سال ۲۰۲۲ میلادی عرضه شود و از نظر اندازه مشابه هدست واقعیت مجازی "Oculus Quest "فیسبوک باشد.
 
این هدست یک صفحه نمایش با وضوح بالا و دوربین‌هایی در پشت صفحه خواهد داشت و همچنین قادر به نقشه‌برداری از اطراف خواهد بود.
 
انتظار می‌رود که دستگاه دوم هم در ۲۰۲۳ میلادی عرضه گردد و بیشتر شبیه به عینک آفتابی باشد.
 
یک فریم ضخیم هم باتری و پردازنده‌های عینک را در خود جای خواهد داد.
 
قرار است این عینک‌ها برای استفاده در کل روز مناسب باشند و بسیار به هدف نهایی اپل که ساخت جایگزینی برای آیفون است، نزدیک باشند.
 
 
 
۲- ارائه خدمات گسترده
 
اپل در ابتدا "اپل موزیک"(Apple Music) و سپس "اپل نیوز پلاس"(Apple News Plus) و  سرویس بازی‌های مخصوص اپل به نام "اپل آرکید"(Apple Arcade) را ارائه داد.
 
جدیدا هم تلویزیون مخصوص اپل موسوم به "اپل تی‌وی پلاس"(Apple TV Plus) را به مشتریان معرفی کرده است.
 
این غول فناوری قصد دارد یک بسته اشتراکی شامل "اپل موزیک"، "اپل تی‌وی پلاس" و "اپل نیوز پلاس" را با کاربران به اشتراک بگذارد.
 
این سرویس سال آینده عرضه خواهد شد.
 
 
 
۳- خودروهای خودران
 
پروژه خودروی برقی اپل موسوم به "تایتان"، پروژه  ساخت خودرو برقی در دست تحقیق و توسعه توسط شرکت اپل است و  این شرکت از پنج سال پیش در حال کار روی این پروژه است.
 
این پروژه هزاران کارمند را مشغول خود کرده است. البته اپل جزئیاتی از آن منتشر نکرده و معتقد است که در تولید سیستم‌های خودران فرصت‌های بزرگی وجود دارد و این شرکت توانایی‌های منحصر به فردی در مشارکت در این پروژه دارد.
 
می‌توان گفت پروژه ساخت خودروهای خودران جاه‌طلبانه‌ترین پروژه فناوری یادگیری ماشین به حساب می‌آید.
 
 
 
۴- تولید سریع‌ترین آیفون با اینترنت نسل پنجم
 
اپل تا چند سال دیگر به تولید گوشی‌های آیفون ادامه خواهد داد و قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ میلادی گوشی آیفون ۱۲ با قابلیت اتصال به اینترنت نسل پنجم را وارد بازار کند.
 
بنابر گفته‌های افراد آگاه احتمالا آیفون ۱۲ از نسل پنجم شبکه تلفن همراه(۵G) پشتیبانی خواهد کرد و نرخ تازه سازی آن ۱۲۰ هرتز ، دوربین مدت پرواز(Time-of-flight camera) و طراحی جدید بهره مند خواهد بود. در حالی که اکثر تلفن‌ها دارای نرخ تازه سازی ۶۰ فریم در ثانیه هستند، آیفون ۱۲ با سرعت ۱۲۰ فریم در ثانیه عرضه خواهد شد. نرخ تازه‌سازی(Refresh rate) به تعداد دفعاتی گفته می‌شود که تصویر بر روی صفحه نمایش در هر ثانیه به روزرسانی یا تازه می‌شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.