اپراتورها

باندپهن

باندپهن ثابت

باندپهن سیار

تلفن همراه

November 22, 2019
15:53 جمعه، 1ام آذرماه 1398
کد خبر: 106052

۱۰۰ میلیون وسیله مختلف در ایران به اینترنت متصل است

در حال حاضر در دنیا ۱۵ میلیارد ابزار برای ارتباطات وجود دارد که تا ۵ سال آینده به ۵۰ میلیارد ابزار می‌رسد و در ایران ۱۰۰ میلیون ابزار ارتباطی وجود دارد که باید ۵۰۰ میلیون ابزار باشد.
 
به گزارش همشهری آنلاین، این آمار را ابولحسن فیروز آبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی اعلام کرد.
 
وی که در مراسم آغاز به کار بنیاد ملی توسعه فناوری گفت: نظام کهنه پولی و بانکی که مربوط به دوره صنعتی است نمی‌تواند در دوره فناوری‌های نو و هوش مصنوعی موثر باشد، گفت: باید ارزهای دیجیتال برای این دوره طراحی شود.
 
به گزارش فارس فیروز آبادی ادامه داد: حتی با فناوری بلاک‌چین زنبور هم برای تولید عسل از این تکنولوژی بی‌نصیب نشده و باید طبق این فناوری تولید کند و یکی از خصلت‌های جدید جهانی شدن این است که مرزهای سیاسی و جغرافیایی در حال فرو ریختن است.
 
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: شرکت‌های بزرگ جهانی در برخی از کشورها پلتفرم‌هایی را ایجاد می‌کنند که کاربران این پلتفرم‌ها در حد مطرح‌کننده هستند اما این موضوع قابل چالش است و ما گرچه به دنبال نفی جهانی شدن نیستیم، اما در عین حال باید بدانیم پلتفرم‌های جهانی را چگونه به کار بگیریم.
 
به گفته فیروزآبادی، شبکه ملی اینترنت یک شبکه یکپارچه است که در چارچوب سرزمینی ما کار می‌کند. باید همه به آن بپیوندند و شرایطی که برای این شبکه گذاشتیم ساده است و روابط بین بخش خصوصی و مدل‌های اقتصادی با دولت در حال تغییر و تحول است.
 
به گفته فیروزآبادی امروزه تنها تولید کالا نیست که مولد ارزش است، بلکه نیازهای بشر پیچیده شده و رشد اقتصادی از سه قرن قبل تاکنون مبتنی بر بزرگ شدن حجم بازار بود، اما اکنون بحث تنوع‌گرایی و توسعه همزمان کالا، خدمات، فرایندها و اطلاعات مدنظر است.
 
فیروزآبادی همچنین از دیتا و آمار و اطلاعات به عنوان منبع جدید تولید ثروت (نفت جدید) یاد کرد و گفت: تنظیم روابط ملی در پلتفرم‌ها، اندازه بازار، روابط دولت‌ها و ملت‌ها نیاز به بازتعریف دارد و باید مقررات‌گذاری جدیدی صورت گیرد.
 
وی این را هم گفت: در اواخر قرن بیستم سرمایه‌گذار تابع مقررات بود. در دوره جدید در کنار مقررات‌گذاری بحث نظام توصیه‌گذاری نیز مورد توجه است.
 
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: کنسرسیوم‌های پرقدرت بر روی پلتفرم‌های پرقدرت ایجاد می‌شوند و امروز فناوری بلاک‌چین افسارگسیخته است، چون این فناوری دولت‌گریز است. در عین حال ما باید تلاش کنیم، هویت ملی ما بر روی پلتفرم‌ها و ساختارها قرار گیرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.