لبه تکنولوژی

مخابرات فضایی

November 22, 2019
17:39 جمعه، 1ام آذرماه 1398
کد خبر: 106063

“ایرباس” پهپاد مخفی خود را توسعه داد

شرکت هواپیماسازی اروپایی "ایرباس" (Airbus) با همکاری "وزارت دفاع فدرال آلمان" موفق به توسعه پهپادی جدید به نام "لوت" (LOUT) شده است.
 
به گزارش ایسنا، ایرباس در سال ۲۰۰۷ به صوت مخفیانه ساخت یک پهپاد مجهز به فناوری رادارگریزی را آغاز کرد و از سال ۲۰۱۰ همکاری خود را با وزارت دفاع آلمان برای توسعه این پهپاد آغاز کرد.
 
این پروژه در سال ۲۰۱۰ پشتیبانی وزارت دفاع فدرال در آلمان را دریافت کرد و عملیات ساخت آن در تاسیسات ایرباس در شهرهای برمن و منچینگ ، بایرن ، آلمان انجام شد.
 
این هواپیمای بدون سرنشین که لوت نام دارد از دید رادارها مخفی خواهد ماند و رادارها قادر به شناسایی آن نخواهند بود زیرا مجهز به فناوری رادار گریزی است.
 
 
تکنولوژی رادارگریزی که "LO technology" (تکنولوژی کم دیده شدن) هم نامیده می‌شود، یک زیر مجموعه از تاکتیک‌های نظامی و اقدامات متقابل الکترونیکی منفعل است که شامل طیف وسیعی از تکنیک‌های مورد استفاده در هواپیما، کشتی‌ها، زیردریایی‌ها، موشک‌ها و ماهواره‌ها برای کمتر دیده شدن شان در برابر رادار، امواج فروسرخ و دیگر روش‌های تشخیص می‌باشد.
 
 
 همچنین گرمای ساطع شده از پهپاد لوت بسیار اندک خواهد بود و آنقدر بی سر و صدا پرواز می‌کند که تشخیص آن تقریبا غیرممکن خواهد بود.
 
ایرباس چند تصویر از مدل‌ آزمایشی این پهپاد منتشر کرده که نشان می‌دهد بلندی و طول بال‌های مدل آزمایشی ۱۲ متر است.
 
این پروژه تا کنون رونمایی نشده بود و اکنون شرکت ایرباس فاش کرده است که این هواپیمای بدون سرنشین اولین پرواز آزمایشی خود را در سال ۲۰۲۶ انجام خواهد داد.
 
پیش بینی می‌شود پهپاد لوت به سیستم جدید ضربت آینده هوایی (FCAS) کمک کند. سیستم جدید ضربت آینده هوایی، سیستمی است که در آلمان ، فرانسه و اسپانیا در حال توسعه است.
 
لوت برای حمله به سیستم های راداری نیز قابل استفاده است. همچنین انتظار می رود کل سیستم جدید ضربت آینده هوایی در سال ۲۰۴۰ برای استفاده آماده شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.