تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

November 30, 2019
11:11 شنبه، 9ام آذرماه 1398
کد خبر: 106388

نوآورترین شهرهای جهان مشخص شدند/تهران در جایگاه ۳۹۰

شرکت آمار و ارقام "2thinknow" به تازگی فهرست پیشرفته‌ترین شهرهای دنیا از نظر وجود شرکتهای فناوری را در سال ۲۰۱۹ منتشر کرد که نیویورک موفق شد رتبه اول این رتبه‌بندی را به خود اختصاص دهد.
 
به نقل از  بیزینس اینسایدر، در رتبه‌بندی سالیانه نوآورترین شهرهای دنیا که از طرف شرکت "2thinknow" اعلام شده است، ۵۰۰ شهر دنیا مورد بررسی قرار گرفته‌اند تا بهترین آن‌ها از نظر وجود استارتاپ‌ها را معرفی کند.
 
مشاغل و شرکت‌های نوپا در سراسر دنیا، ایده‌ها و مدل‌های تجاری خلاقانه‌ای را ایجاد کرده‌اند. اما کدام یک از شهرهای دنیا در پیشرفت نوآوری‌ها از رقبای خود پیشی گرفته‌اند و نسبت به باقی شهرها در سال ۲۰۱۹ میلادی عملکرد بهتری داشته‌اند؟
 
امسال "نیویورک" توانست در جایگاه برتر این لیست قرار بگیرد و لقب "نوآورترین شهر جهان" در سال ۲۰۱۹ را به خود اختصاص دهد.
 
شاخص رتبه‌بندی این شهرها بر اساس ۱۶۲ معیار است که از میان آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
 
معیارهای صنعتی و اقتصادی و خلاقیت شرکت‌های فناوری، دارایی‌های فرهنگی، زیرساخت‌های انسانی، حریم خصوصی شهروندان و بازارهای شبکه‌ای.
 
از میان ۱۰ شهر برتر این رتبه‌بندی، ۵ شهر متعلق به آمریکا است.
 
شهرهای چینی در سال جاری نسبت به سال گذشته پیشرفت داشتند، ولی هیچ‌ کدام نتوانستند در میان ۱۰ رتبه اول قرار بگیرند و پکن و شانگهای به ترتیب به جایگاه ۲۶ و ۳۳ بسنده کردند.
 
تنها سه شهر اروپایی توانستند در میان ۲۰ شهر نخست قرار بگیرند که شامل لندن، پاریس و برلین می‌شوند که رتبه‌های آن‌ها به ترتیب سوم، ششم و دوازدهم است.
 
گفتنی است تهران هم سال گذشته در رتبه ۴۱۳ قرار گرفته بود که امسال به جایگاه خود ارتقا داده و در رتبه ۳۹۰ ایستاد.
 
جایگاه‌های انتهای این لیست هم ازآن شهرهای آفریقایی شد.
 
۱- "نیویورک" – آمریکا
 
رتبه ۲۰۱۸: ۴
 
شرکت‌های مستقر در این شهر : "آی‌بی‌ام"( IBM )، "وی‌ورک"( WeWork) و "سی‌تی‌گروپ"( Citigroup)
 
 
۲- "توکیو"- ژاپن
 
رتبه سال ۲۰۱۸:  ۱
 
شرکت‌های مستقر در این شهر : "گروه "سافت"بانک"( SoftBank Group)، "توشیبا"( Toshiba)،"هیتاچی"( Hitachi)،"سونی"( Sony) و "میتسوبیشی"( Mitsubishi)
 
 
۳ – "لندن"-انگلیس
 
رتبه ۲۰۱۸: ۲
 
شرکت‌های مستقر در این شهر : "بارکلیز"( Barclays)،"ترانسفروایز"( TransferWise)،"بی‌پی"( BP) و "مونزو"( Monzo)
 
 
۴ – "لس‌آنجلس"- آمریکا
 
رتبه ۲۰۱۸: ۵
 
شرکت‌های مستقر در این شهر : "اسنپ"(Snap)،"اسپیس ایکس"( SpaceX)،"ریوت گیمز"( Riot Games) و "هولو"(Hulu)
 
 
۵- "سنگاپور"- پایتخت سنگاپور
 
رتبه ۲۰۱۸: ۶
 
شرکت‌های مستقر در این شهر : "دی‌بی‌اس بانک"( DBS Bank)، "سینگ‌تل"( Singtel)، "کپیتال لند"( CapitaLand ) و " فلکسترونیکس"( Flextronics)
 
 
۶ – "پاریس"- فرانسه
 
رتبه ۲۰۱۸: ۹
 
شرکت‌های مستقر در این شهر : "اورنج کامیونیکیشن"( Orange Communications)،"دیلی موشن"( DailyMotion) و "گروه تالس" (Thales Group)
 
 
۷-  "شیکاگو"- آمریکا
 
رتبه ۲۰۱۸: ۱۱
 
شرکت‌های مستقر در این شهر : "بوئینگ"(Boeing)،  "گروپن"( Groupon)، "گراب‌هاب"( Grubhub) و "موتورولا" (Motorola)
 
 
۸-  "بوستون"- آمریکا
 
رتبه ۲۰۱۸: ۷
 
شرکت‌های مستقر در این شهر : "جنرال الکتریک"( General Electric)،"هاب اسپات"( HubSpot) و "بوستون داینامیک"( Boston Dynamics)
 
 
۹ – سن‌خوزه " – سانفرانسیسکو آمریکا
 
رتبه ۲۰۱۸: ۳
 
 
۱۰- "تورنتو"- کانادا
 
رتبه ۲۰۱۸: ۸
 
شرکت‌های مستقر در این شهر : "اینترآکسون"(  InterAxon) و " استارز گروپ"( The Stars Group).
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.