تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

December 11, 2019
16:32 چهارشنبه، 20ام آذرماه 1398
کد خبر: 106856

دو هزار ورشکسته در مسیر استخراج ارز الکترونیک داریم

 
 نخستین جلسه کارگروه فناوری‌های پیشران کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی ایران در محل ساختمان اتاق بازرگانی برگزار شد و برخی حاضران از وجود دو هزار ورشکسته در مسیر استخراج ارز الکترونیک گلایه و ابراز نگرانی کردند.
 
به گزارش روابط عمومی فدراسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران، مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه‌گذاری وزارت ارتباطات در این نشست، آموزش و فرهنگ‌سازی را یکی از وظایف اصلی کارگروه فناوری‌های پیشران عنوان کرد.
 
حمیدرضا احمدیان افزود: کمیسیون فناوری اطلاعات و اتاق بازرگانی در جایگاه ویژه خود می‌تواند مصوبات کارگروه را از مجاری قانونی و نهادهای دولتی پیگیری کند که از جمله این راه‌ها برای به ثمر رسیدن مصوبات کارگروه پیگیری آن در کمیته ماده ۱۲ و شورای مشورتی دولت و بخش خصوصی است.
 
وی تاکید کرد: ما باید ضمن بررسی کارشناسی‌تر موضوعات، در این کارگروه به شکل دقیق و روشن در حوزه فناوری‌­های پیشران و حوزه ICT بگوییم دقیقا چه می‌خواهیم و آن را در قالب یک طرح و مصوبه به اتاق بازرگانی ارائه دهیم تا از این طریق دولت را نیز توجیه کنیم. چالش اصلی این است که دولت چیزی را که نمی­‌شناسد ابتدا جلوی آن را می‌گیرد.
 
احمدیان با تاکید بر آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی گفت: باید ابتدا طرح قابل دفاعی را آماده کنیم، تنها راه برای پیشبرد اقدامات مذاکره و تعامل و تولید خوراک برای آگاهی‌بخشی است.
 
جایگاه کارگروه، یکی از دغدغه‌های اعضای حاضر در این نشست بود و احمدیان در پاسخ به این سوال که آیا کارگروه می‌تواند به عنوان مدعی‌العموم، مسائل خود را طرح کند، گفت: کارگروه فناوری‌های پیشران، زیرمجموعه کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران است و از این جایگاه قانونی می‌توانیم مکاتبات و مطالبات خود را پیگیری کنیم.
 
رییس کارگروه فناوری­‌های پیشران در ادامه عنوان کرد: مهم‌ترین کار کارگروه در راستای بهبود فضای کسب و کار است، نباید فضا به گونه‌ای باشد که دولت برای یک موضوع آیین‌نامه ۵۰ بندی تهیه کند و بخش خصوصی دست و پا بزند تا دو بند از آن را که برای آنها دست و پا گیر است، حذف کند. باید مسیر به سمتی پیش برود که از همان ابتدا و با همکاری بخش خصوصی آیین‌نامه‌ها تهیه و تنظیم شود.
 
دو هزار ورشکسته در مسیر استخراج ارز الکترونیک
 
در حاشیه این نشست محمد اعلم ملکی از کارشناسان حوزه بازیابی اطلاعات و محمدرضا شرفی از انجمن بلاکچین ایران از مشکلات استخراج ارزهای الکترونیکی گفتند.
 
آنها گلایه کردند: سال‌ها پیش موضوع استخراج ارزهای الکترونیکی و مخازن تولید آن با دولت صحبت کردیم ولی توجهی نشد تا به یک بحران رسیدیم و اکنون برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که بیش از دو هزار نفر در حوزه استخراج ارزهای الکترونیک ورشکسته شدند. زیرا زمانی دولت تصمیم گرفت وارد این جریان شود که دیگر نمی‌توانست جلوی آن را بگیرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.