سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

February 18, 2020
11:12 سه شنبه، 29ام بهمنماه 1398
کد خبر: 108962

ویروس کرونا تولید لپتاپ را به شدت کاهش می‌دهد

بخش عمده ای از لپتاپ ها در چین تولید می شوند اما شیوع ویروس کرونا در این کشور این صنعت را به شدت تحت تاثیر قرار داده و احتمالا طی سه ماهه جاری عرضه لپتاپ بین ۲۹ تا ۳۶ درصد افت خواهد کرد.
 
Quanta که سهم عمده ای از تولید مک بوک پرو و مک بوک ایر را در اختیار دارد، به خاطر محدودیت هایی که دولت چین پس از شیوع ویروس کرونا اعمال کرده بخشی از فرایند مونتاژ را به تایوان منتقل کرده اما مشکل اینجاست که به زودی موجودی قطعات ساخت چین به پایان می رسد.بنابراین اگر دولت پکن مجوز بازگشایی کارخانه های تولید قطعه را صادر نکند، بازار لپتاپ به شدت با کمبود موجودی مواجه خواهد شد.
 
از آنجا که حدود ۹۰ درصد از کل نوت بوک های دنیا در چین تولید می شود، هر نوع چالشی در این بازار روی کل دنیا تاثیر خواهد گذاشت. بر اساس برآوردهای Digitimes Research عرضه جهانی این محصولات در سه ماهه اول ۲۰۱۹ شاهد افت ۲۹ تا ۳۶ درصدی خواهد بود که به مراتب از پیش بینی های اولیه که در حدود ۱۷ درصد بود، شدیدتر است.

 
تاثیر منفی ویروس کرونا بر صنعت فناوری تنها به لپتاپ محدود نمی شود و موبایل هم از آن در امان نمانده است. برای مثال فاکسکان به عنوان اصلی ترین تولید کننده آیفون پس از مدت ها تعطیلی اخیرا چراغ سبز را برای بازگشایی دو کارخانه خود در چین که به خاطر ویروس کرونا تعطیل شده بودند، از مقامات دریافت کرد و تنها با ۱۰ درصد از نیروی کار خود تولید آیفون را از سر گرفته است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.