تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

February 19, 2020
11:21 چهارشنبه، 30ام بهمنماه 1398
کد خبر: 109001

کارگروه تعامل پذیری عملکرد ۱۱ ماهه خود را به دبیر شورای عالی فضای مجازی ارایه کرد

در دهمین جلسه کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیکی گزارشی از اقدامات انجام شده از سوی این کارگروه به دبیر شورای عالی فضای مجازی ارایه شد.
 
 در این جلسه دبیر کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیکی با توجه به اقدامات انجام شده از سوی این کارگروه به همکاری‌های انجام شده از سوی دستگاه‌های مختلف برای ارائه سرویس‌های دولت الکترونیکی اشاره و اعلام کرد که تا کنون این کارگروه ۱۴ مصوبه مختلف در ۷ بخش مختلف تصویب کرده است.
 
از سوی دیگر در این جلسه به پیگیری پروژه‌های مختلف از سوی این کارگروه برای استعلامات تمام الکترونیکی میان دستگاه‌های دولتی اشاره شد و همچنین روی برقرار بهتر استعلامات به صورت الکترونیکی میان دستگاه های مختلف نیز  تاکید شد.
 
در این جلسه دلایل همکاری نکردن برخی از دستگاه ها نیز بررسی شد. طبق گزارشی که از سوی دبیرخانه کارگروه تعامل پذیری تهیه شده بود پنهان‌سازی نقص اطلاعات، پنهان‌سازی برخی تخلفات، فقدان دانش موضوعی و تخصصی یا توقف در پارادایم مدیریت سنتی و عدم ارتباط موثر مدیران حوزه فناوری اطلاعات با مدیران کسب‌و‌کار همان سازمان و همچنین عدم همراهی مدیران ارشد برخی دستگاه‌های به دلایل غیر فنی و کارشناسی از مهمترین این دلایل عنوان شد.
 
در این جلسه تصویب شد تا با توجه به پیاده‌سازی سرویس تصدیق اصالت ضمانتامه بانکی در مرکز ملی تبادل اطلاعات این سرویس ظرف ۲۰ روز در اختیار سازمان بورس قرار گیرد. همچنین بانک مرکزی نیز تا ۲۰ فروردین ماه سال ۱۳۹۹ امکان صحت‌سنجی اقلام کلیدی مندرج در ضمانت‌نامه‌های بانکی را فراهم کند.
 
از دیگر سرویس‌های مورد تقاضای بورس از بانک مرکزی تصدیق و انطباق کد ملی اشخاص با شماره شبا حساب بانکی است. طبق گفته مدیران بانک مرکزی این سرویس هم اکنون در حال پیاده‌سازی در بانک مرکزی است و طبق گفته مدیران این بانک به محض اجرای آن امکان ارائه این سرویس به بورس نیز فراهم خواهد شد. پیش‌بینی شد که این سرویس تا ۲۰ فروردین ماه سال آینده نهایی شود و در نهایت در اختیار بیمه مرکزی بورس و خزانه داری کل کشور قرار گیرد.
 
از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه کارگروه، درخواست استعلام الکترونیکی عدم سوپیشینه از سوی شرکت سامانه نگار آتنا بود. این شرکت درخواست داشت تا امکان دریافت سوپیشینه به صورت کاملا الکترونیکی فراهم شود. طبق صحبت‌های صورت گرفته در این جلسه مشخص شد که مرجع اصلی صدور گواهی عدم سوپیشینه قوه قوضاییه است. همچنین مصوب شد که ارائه این سرویس در مرکز ملی تبادل اطلاعات به صورت تصدیق بلامانع است. در این جلسه مقرر شد تا امکان ارائه این سرویس به صورت آنلاین و از طریق مرکز ملی تبادل اطلاعات به شرکت آتنا که دارای موافقت اصولی از سازمان بورس و اوراق بهادار برای فعالیت در زمینه پلتفرم های تامین مالی جمعی است موافقت کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.