تلفن همراه

گوشی

March 4, 2020
16:55 چهارشنبه، 14ام اسفندماه 1398
کد خبر: 109480

کپی گوگل از روی دست اپل

 
 
به نظر می‌رسد گوگل یکی از قابلیت‌های پیشین اپل به نام 3D تاچ را برای پیکسل عرضه کرده است. البته نکته‌ای که باید در نظر بگیرید این است که این قابلیت تماماً نرم‌افزاری بوده و مانند گوشی‌های پیشین اپل، سخت‌افزاری نیست.
 
قابلیت جدید گوشی‌های پیکسل بیشتر به ضربه و نگه داشتن طولانی شباهت دارد تا فشار انگشت روی نمایشگر. کاری که گوگل برای پیکسل ۴ انجام داده، این است که منو‌هایی که پیش از این با نگه داشتن طولانی (Long Press) آیکن باز می‌شد را سریع‌تر در اختیارتان قرار می‌دهد. سخنگوی گوگل در این رابطه می‌گوید:
 
لانگ پرس در حال حاضر در بسیاری از برنامه‌های اصلی گوگل و همچنین هوم اسکرین اندروید کار می‌کند. برنامه‌های لانچر، فوتوز، درایو نیز از این قابلیت پشتیبانی می‌کنند. ما همچنین در نظر داریم تا این قابلیت را به برنامه‌های اختصاصی بیشتری بیاوریم.
 
اکنون اجازه دهید تفاوت هارد پرس اپل (3D تاچ) و هارد پرس گوگل (لانگ پرس) را بیشتر توضیح دهیم. اپل برای تشخیص شدت فشار انگشت کاربر روی نمایشگر، از یک سخت‌افزار تشخیص فشار بهره می‌برد (Haptic and Taptic Engine). این سخت‌افزار به اپل اجازه می‌داد تا سطوح مختلف فشار روی نمایشگر را اندازه‌گیری کند و به کمک آن، گزینه‌ها و منو‌های مختلفی را برای کاربر نمایش دهد.
 
پیش از این نیز گوگل سعی کرده بود قابلیت فوق را در اختیار کاربران اندروید قرار دهد، اما متد گوگل بیشتر به مدت زمان نگه داشتن انگشتان روی آیکن برنامه خلاصه می‌شد تا سنجش میزان فشار. با این حال گوگل به سراغ کاری رفته که در آن تبحر دارد؛ یادگیری ماشین و هوش مصنوعی. گوگل توانسته به کمک سخت‌افزار فعلی پیکسل ۴ و الگوریتم‌های یادگیری ماشین و در نهایت سنسورهای خازنی روی نمایشگر، میزان شدت فشار انگشتان کاربر روی نمایشگر را تشخیص دهد. اما چگونه؟
 
جواب این سوال بسیار ساده اما هوشمندانه است. اگر شما یک ضربه ساده به نمایشگر بزنید، تنها بخش کوچکی از انگشتان شما به نمایشگر برخورد می‌کند، اما اگر فشار بیشتری روی نمایشگر بیاورید، نوک انگشت شما روی نمایشگر پخش شده و مساحت بیشتری را پوشش می‌دهد. یادگیری ماشین این جا وارد عمل شده و به کمک الگوریتم‌های پیشرفته و هوش مصنوعی، تفاوت این دو سطح از تماس را از هم تشخیص می‌دهد، در نتیجه منوی جدیدترین را برای شما به نمایش درمی‌آورد. به همین سادگی در کمال پیچیدگی.
 
تا صحبت از گوگل است، این را هم بگوییم که در پی لغو کنفرانس Google I/O، سرنوشت پیکسل 4a نیز در هاله‌ای از ابهام فرو رفته بود. اما اخیرا عکس‌هایی از این گوشی میان‌رده منتشر شده که طراحی و تنها دوربین پشت آن را به همراه حسگر اثر انگشت نمایش می‌دهد. گفته می‌شود سخت‌افزار این گوشی از چیپست اسنپدراگون ۷۳۰ تشکیل شده باشد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.