اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

March 22, 2020
12:09 یکشنبه، 3ام فروردینماه 1399
کد خبر: 110000

برنامه‌های آینده “ناسا” تحت تاثیر کروناویروس

 
 
ناسا با توجه به شیوع کروناویروس در جهان، تغییراتی را در برنامه‌ها و پروژه‌های آینده خود اعلام کرده است.
 
به نقل از ردیت، "جیم برایدنستاین" (Jim Bridenstine)، مسئول کنونی ناسا، در صحبت‌های جدید خود به توضیح برنامه‌هایی پرداخت که با هدف به روزرسانی این آژانس فضایی در مقابله با کروناویروس صورت می‌گیرند. ناسا در هفته‌ای که گذشت، با تغییر برنامه‌ها و شرایط کار در پروژه‌های خود، واکنش‌هایی را نسبت به شیوع این ویروس نشان داد. "برایدنستاین" در صحبت‌های خود، شرایط کنونی هر یک از پروژه‌ها را به صورت خلاصه توضیح داد.
 
به گفته "برایدنستاین"، کار بر روی چند ماموریت که مهم به نظر می‌رسند ، ادامه خواهد داشت و پروژه‌هایی که امکان دورکاری در آنها وجود دارد، از راه دور انجام خواهند شد. پروژه‌هایی مانند "کامرشیال کرو" (Commercial Crew) که برای بازگرداندن توانایی‌های پرواز انسان به فضا به واسطه شرکای خصوصی برنامه‌ریزی می‌شوند، از این گروه پروژه‌ها هستند.
 
شرکت‌های "بوئینگ" (Boeing) و "اسپیس‌ایکس" (SpaceX)، شرکای ناسا در این پروژه هستند. به گفته ناسا، این پروژه به رغم نیاز به شرکت انسان در عملیات اجرایی ادامه دارد؛ زیرا این پروژه، عنصر مهمی را برای دستیابی به عملکرد ایمن در ایستگاه فضایی بین‌المللی فراهم می‌کند. اسپیس‌ایکس و ناسا پیشتر اعلام کردند که نخستین ماموریت سرنشین‌دار کپسول "دراگون" (Dragon) برای پرتاب آن به ایستگاه فضایی بین‌المللی، در اواخر ماه مه صورت خواهد گرفت.
 
ناسا برای تامین تجهیزات و ایمنی سرنشینان ایستگاه فضایی بین‌المللی، ماموریت‌های تجاری خود را که برای تامین تجهیزات مورد نیاز صورت می‌گیرند، ادامه خواهد داد. به همین منظور، ناسا قصد دارد "مرکز فضایی جانسون" (JSC) را باز نگه دارد تا کارمندان کنترل پرواز این مرکز به کار خود ادامه دهند. ناسا برای تضمین سلامت کارمندان خود، اقدامات بیشتری صورت خواهد داد.
 
کار روی پروژه "تلسکوپ جیمز وب" (James Webb Telescope) در کالیفرنیا، موقتا به حالت تعلیق درمی‌آید و آزمایش‌های مربوط به آماده‌سازی و پرتاب آن، برای آینده برنامه‌ریزی می‌شوند. آماده‌سازی پروژه "مارس 2020" (Mars 2020) که با پرتاب وسایل نقلیه اکتشافی از جمله مریخ‌نورد "استقامت" (Perseverance) و "هلیکوپتر مارس" (Mars Helicopter) همراه است نیز ادامه خواهد یافت.
 
بررسی مجازی هواپیمای آزمایشی موسوم به "ایکس- 59" (X-59) که توسط شرکت "لاکهید مارتین" (Lockheed Martin) برای ناسا ابداع شده نیز ادامه خواهد یافت. "مرکز تحقیقات ایمز" (ARC) در کالیفرنیا نیز به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد تا امنیت فناوری اطلاعات و ادامه عملیات ابرمحاسباتی ناسا را تضمین کند.
 
پشتیبانی از ماموریت‌های مربوط به فضاپیماها و آموزش فضانوردان نیز ادامه خواهند یافت، اما اصول مهم برای پیشگیری از بیماری نیز به دقت انجام خواهند شد.
 
ناسا همچنین اعلام کرد که قصد دارد بررسی روی "سیستم پرتاب فضایی" (SLS) و کپسول فضایی "اوریون" (Orion) را ادامه دهد تا تلاش‌ها برای فرستادن انسان به ماه و مریخ متوقف نشوند.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.