اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

April 13, 2020
11:15 دوشنبه، 25ام فروردینماه 1399
کد خبر: 110719

فرکانس های صداوسیما قانون مجلس را دارد/ مشکل عرضه اینترنت فقدان الگوی مناسب توزیع پهنای باند است

وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه قبل از تشکیل قانون وزارت ارتباطات فرکانس 700 و 800 در اختیار سازمان صدا و سیما بوده و از شمول قانون این وزارتخانه طبق قانون مجلس خارج است، گفت: مشکل فعلی عرضه اینترنت فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ نیست، فقدان الگوی مناسب توزیع پهنای باند است.
 
 
 
رضا تقی‌پور، وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه قبل از تشکیل قانون وزارت ارتباطات فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ در اختیار سازمان صدا و سیما بوده است، گفت: فرکانسی که از مدتها قبل بر سر آن صحبت های زیادی شده و امروز برای چندمین بار متوالی مورد توجه رسانه ها قرار گرفته است کاملا وضعیت مشخصی دارد چراکه این فرکانس قبل از تشکیل قانون وزارت ارتباطات در سال ۸۳ در اختیار صداو سیما بوده است.
 
وی افزود: باید به این نکته اشاره کنم که فرکانس های مربوط به نیروهای مسلح و سازمان صداوسیما طبق قانون مصوب مجلس شورای اسلامی معاف از مالیات و خارج از شمول قانون تشکیل وزارت ارتباطات است که این خود سندی بر مالکیت صدا و سیما دارد.
 
تقی پور تصریح کرد: اگر سازمان صداو سیما بخواهد فرکانس تحت اختیارش را به وزارت ارتباطات بدهد مخالفتی وجود ندارد آنها باید به توافق برسند.
 
* نسبت کاربران اینترنت ثابت و اینترنت موبایل در کشور نیازمند اصلاح است
 
وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: با ایجاد شبکه فیبرنوری می توان منابع فرکانسی کشور را ذخیره کرد و تنها برای مواردی که نیاز است این پهنای باند را در قالب بی‌سیم در اختیار کاربران قرار داد از طرفی باید توجه داشت که نسبت کاربران اینترنت ثابت و اینترنت موبایل در کشور نیازمند اصلاح است.
 
وی ادامه داد: باید به این نکته اشاره کنم که در فیبر نوری  محدودیتی برای پهنای باند وجود ندارد و برای آیندگان پهنای باند فیبر نوری می تواند نیاز به اینترنت را تأمین کند.
 
تقی پور ادامه داد: از فرکانس فقط برای تجهیزات بی‎سیم استفاده می‌شود که طبیعتا، با محدودیت منابع روبرو هستیم و معتقدم برای توزیع گسترده  پهنای باند باید از توسعه فیبر نوری استفاده شود، این موضوع درحالی است که از فرکانس ها تنها برای شبکه های بیسیم بهره برداری می شود.
 
وی با تاکید بر اینکه مشکل فعلی عرضه اینترنت در کشور، کمبود فرکانس‌های در اختیار وزارت ارتباطات نیست، گفت: مشکل فعلی عرضه اینترنت پیاده‌سازی و فقدان الگوی مناسب توزیع پهنای باند در کشور است که باید بازنگری و اصلاح شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.