اپراتورها

تلفن همراه

April 21, 2020
11:27 سه شنبه، 2ام اردیبهشتماه 1399
کد خبر: 110998

ایرانسل آمادۀ جذب سرمایۀ ایرانیان از هر جای جهان است

 
 
مدیرعامل ایرانسل، در گفت‌وگو با ایرانیان خارج از کشور طی یک برنامۀ زندۀ تلویزیونی، فرصت‌های موجود برای سرمایه‌گذاری و رویکردهای جدید اپراتور دیجیتال ایران را تشریح کرد. دکتر بیژن عباسی آرند، که ساعت ۲۲ یکشنبه شب، ۳۱ فروردین ۱۳۹۹، در برنامۀ زندۀ «مشاور» شبکۀ جهانی جام‌جم حضور یافته بود، ضمن اعلام آمادگی ایرانسل برای ارتباط با ایرانیان خارج از کشور و دریافت تجارب آنان، به پرسش‌های مجری برنامه و مخاطبان ایرانی آن در جهان نیز پاسخ داد.
 
معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای ایرانیان خارج از کشور
 
مدیرعامل ایرانسل در پاسخ به پرسشی در زمینۀ فرصت‌های سرمایه‌گذاری موجود در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، با ذکر مثالی از سرمایه‌گذاری ایرانسل در خدمات تاکسی آنلاین «اسنپ»، آن را یک نمونۀ موفق سرمایه‌گذاری در ایران با حضور سرمایه‌گذار خارجی عنوان کرد و با معرفی یک شرکت سرمایه‌گذاری زیرمجموعۀ ایرانسل برای مدیریت جذب سرمایه  و حمایت از کسب‌وکارهای نوپا، بازار ایران را دارای یک پتانسیل قوی برای جذب سرمایه دانست.
 
وی حوزه‌های بهداشت، سلامت و آموزش را از حوزه‌های مورد توجه ایرانسل دانست و گفت: «رویکرد جدید ایرانسل، به سمت «اپراتور دیجیتال» و توسعۀ خدمات دیجیتالی است که باعث ارتقای کیفیت زندگی مردم شود.»
 
ایرانسل پرچمدار توسعۀ ارتباطات موبایل در ایران است
 
عباسی آرند همچنین در این برنامه با اشاره به فرایند شکل‌گیری و تاریخچۀ تأسیس و رشد شرکت ایرانسل و سرمایه‌گذاری خارجی انجام شده در این پروژه، با بیان اینکه «ایرانسل هم اکنون نزدیک به ۵۰ میلیون مشترک فعال دارد.» گفت: «فناوری تلفن همراه ارائه شده در ایران، از لحاظ تکنولوژی همان چیزی است که در کشورهای پیشرفته ارائه می‌شود و صنعت مخابرات و ارتباطات موبایل که ایرانسل از پرچمداران توسعۀ آن در ایران است، از بخش‌هایی است که فاصلۀ ایران و جهان در این زمینه ناچیز است.»
 
وی افزود: «تجربۀ خوب این سرمایه‌گذاری نشان داد که می‌توان آن را تکرار کرد و این فرصت اکنون در حوزه‌های جدید و راه‌حل‌های دیجیتال (Digital Solutions) نیز فراهم است.»
 
بومی‌سازی تولید گوشی تلفن همراه
 
مدیرعامل ایرانسل همچنین در پاسخ به پرسشی دربارۀ امکان ورود سرمایه‌گذار خارجی در حوزۀ تولید تلفن همراه گفت: در این زمینه خوشبختانه در سال‌های اخیر کارهای خوبی در کشور شده و در حوزۀ تجهیزات شبکۀ موبایل که معمولاً چند شرکت معروف، تأمین‌کنندۀ نیاز اپراتورها در دنیا هستند، در بخش تجهیزات Passive اقدامات خوبی شده و نزدیک به ۹۰ درصد بومی‌سازی انجام شده است و در مورد تجهیزات Active نیز شرکت‌های داخلی با کمک اپراتورها در حال سرمایه‌گذاری هستند.
 
وی افزود: در مورد تولید گوشی تلفن همراه در داخل، در گذشته به دلیل عدم رشد تکنولوژی و عدم دسترسی به بازار جهانی، برای تولید چنین محصولی جذابیت کمی در کشور وجود داشت؛ ولی در سال‌های اخیر به دلیل رشد ارزش دلار و افزایش قیمت تمام شده این محصول، زمینۀ خوبی برای بومی‌سازی حداقل بخشی از آن به وجود آمده است.
 
وی ادامه داد: تولید گوشی تلفن همراه ایرانی یکی از پروژه هایی است که وزارت ارتباطات در حال پیگیری آن است و ایرانسل به عنوان یکی از محورهای اصلی این پروژه، کار خود را در راستای بومی‌سازی آن با همکاری شرکت‌های داخلی شروع کرده و فکر می‌کنم یکی از حوزه‌هایی است که اگر ایرانیان خارج از کشور بتوانند مشارکت کنند، زمینۀ خوبی برای بازگشت سرمایه و کسب سود در آن وجود دارد.
 
عباسی آرند همچنین «قیمت» و «کیفیت» را دو عامل بسیار مهم در تولید گوشی تلفن همراه دانست که لازم است در این زمینه مدنظر قرار گیرد و با توجه به دسترسی ایرانیان خارج از کشور به بخشی از تکنولوژی روز دنیا، کمک هموطنان مقیم خارج را در این زمینه مهم و مؤثر عنوان کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.