عضو هیات مدیره سندیکای مخابرات با تاکید بر حمایت از شرکتهای ICT درخواست کرد: دولت در حمایت از مشاغل، شرکتهای حوزه ICT را هم در لیستهای حمایتی قرار دهد.
فرامرز رستگار دبیر و عضو هیات مدیره سندیکای مخابرات در جلسه ای به مناسب هفته ارتباطات که به دعوت وزیر ارتباطات و حضور معاون اول رییس جمهور به صورت مجازی برگزار شد با تبریک روز جهانی ارتباطات درباره سندیکای مخابرات اظهار کرد: سندیکای صنعت مخابرات 22 سال سابقه کار دارد که در حال حاضر 150 شرکت بزرگ صنعتی عضو آن هستند و تحت نظارت اتاق بازرگانی و صنایع معادن فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه سندیکا تشکل کاملا خصوصی است تصریح کرد: در سندیکای مخابرات شرکتهای تولیدی، تحقیقاتی و خدمات فنی مهندسی عضو هستند.
عضو هیات مدیره سندیکای مخابرات تاکید کرد: سندیکای مخابرات بزرگترین زنجیره تامین اپراتور مخابراتی کشور است که بیش از 90 درصد شرکتهای عضو سندیکا، کاملا خصوصی و پس از انقلاب تاسیس شدند.
رستگار درباره اشتغالزایی سندیکای مخابرات نیز توضیح داد: در شرکتهای این سندیکا 30 هزار نفر اشتغال مستقیم وجود دارد اما در مرحله پیش از تولید و پس از تولید مانند، پیادهسازی تجهیزات در شبکهها در مجموع 70 هزار نفر مشغول به کارند.
وی با اشاره به پیشرفت تکنولوژی در این سندیکا تصریح کرد: تا 6 سال پیش سندیکای صنعت مخابرات به عنوان سازنده تجهیزات غیرفعال یا سخت افزار با تکنولوژی پایین یا متوسط شناخته میشد اما امروز میتوانیم بگوییم که سازنده تجهیزات هوشمند است.
بومیسازی تکنولوژی برنامه اصلی سندیکا
عضو هیات مدیره سندیکای مخابرات با بیان اینکه بومیسازی تکنولوژیها و افزایش عمق تولید از برنامههای اصلی ما محسوب میشود افزود: در این زمینه با وزارتخانههای ارتباطات، صنعت و معدن و سازمانهای وابسته ارتباط نزدیک داریم و امین آنها هستیم.
وی گفت: امروز شرکتهای عضو سندیکا از تک محصولی به چند محصولی رسیدند تا جایی که به مشتریان خود راه حل جامع ارایه میدهند.
بومیسازی 75درصد شبکههای ثابت
رستگار خاطرنشان کرد: در سال گذشته در فناوریهای مربوط به شبکههای مخابراتی ثابت باند باریک 75درصد بومیسازی کردیم که در شبکههای موبایل و پهن باند به 35 درصد رسیده است.
عضو هیات مدیره سندیکای مخابرات تصریح کرد: در روزهای آخر اسفندماه سال گذشته تصور می کردیم در سال 99 درشبکه ثابت 500 هزار سرویس پهن باند باید ارایه شود اما بعد از سال تحویل پیامی از وزیر ارتباطات دریافت کردیم که در دو ماه نخست سال جاری باید 500 هزار سرویس پهن باند ثابت و خانگی ارایه شود.
وی با بیان اینکه تولیدکنندگان برای رقابت کامل با رقبای خارجی انتظار دارند اعتبار اسناد ریالی در قراردادها اجرایی شود افزود: اعتبار اسناد ریالی، نحوه پرداخت را تسهیل میکند و موجب رقابتی کردن قیمتها میشود.
رستگار درباره نحوه برخورد با قاچاق کالا نیز گفت: در حال حاضر کنترل مرزها مهمترین راهکار برخورد با قاچاق کالاست اما باید در معامله نهایی نظارتها تشدید شود تا کالا بدون شناسنامه معامله نشود.
تاسیس اتحادیه مشاوران صنعت مخابرات
وی با اشاره به فعالیت سندیکای مخابرات در حوزه صادرات تصریح کرد: در صادرات فعالیتهای خوبی انجام شده است به طوری که اتحادیهای به نام «مشاوران و پیمانکاران صنعت مخابرات» ایجاد شده است تا امور مربوط به صادرات را دنبال کند.
عضو هیات مدیره سندیکای مخابرات با تاکید بر حمایت از شرکتهای ICT درخواست کرد: دولت در حمایت از مشاغل، شرکتها ی حوزه ICT را هم در لیستهای حمایتی قرار دهد.
وی با بیان اینکه تنظیم بازار موضوع مهمی است که مورد توجه وزیر ارتباطات نیز قرار دارد خاطرنشان کرد: طبق دستور وزیر ارتباطات 5 میلیون پهن باند برای اینترنت خانگی در اختیار مردم قرار میگیرد و با تدابیر اتخاذ شده از افزایش قیمت مودم جلوگیری شده است.
بومیسازی شبکه ملی اطلاعات
رستگار خاطرنشان کرد: ما آماده شدیم در شبکه ملی اطلاعات، به عنوان شبکهی شبکهها بومی سازی و تامین تجهیزات را از صنعت داخلی با درصد بالا انجام دهیم.