تلفن همراه

گوشی

May 27, 2020
14:53 چهارشنبه، 7ام خردادماه 1399
کد خبر: 112276

حذف درگاه لایتنینگ در آیفون ۲۰۲۱ و استفاده از فناوری اسمارت کانکتور

هرچه به ماه سپتامبر و زمان رونمایی از آیفون‌های جدید نزدیک‌تر می‌شویم، تب شایعات و اخبار مربوط به این گوشی‌ها داغ‌تر از گذشته دنبال می‌شود. اخیرا کاربری توییتری به نام Fudge که پیشتر تصاویری منتسب به طراحی آیفون ۱۲ را منتشر کرده بود، اطلاعات جدیدی را در خصوص این گوشی‌ها ارائه کرده است.
 
به گفته وی، اپل از تصمیم خود مبنی بر استفاده از درگاه USB-C در آیفون 12 منصرف شده و همچنان از درگاه لایتنینگ استفاده خواهد کرد. نتیجه چنین تصمیمی‌منجر به این خواهد شد که این شرکت در سال ۲۰۲۱، حتی از USB-C نیز در گوشی‌های خود استفاده نکند و فناوری اسمارت کانکتور (Smart Connector) را که طراحی بدون درگاه را به گوشی می‌بخشد، در آیفون‌های ۲۰۲۱ تعبیه کند.
 
طبق آنچه Fudge اعلام کرده، اپل از فناوری اسمارت کانکتور برای شارژ سیمی‌استفاده نخواهد کرد و از فناوری بدون سیم (وایرلس) استفاده خواهد کرد. همانند مدل‌های امسال، آیفون‌های ۲۰۲۱ به استانداردهای شارژ وایرلس وفناوری ایرپاور مجهز خواهد بود.
 
اما سوال اینجاست که استفاده از اسمارت کانکتور به جای USB-C، چه تفاوت یا مزیت‌هایی دارد؟ بدبینانه‌ترین پاسخی که می‌توان داد این است که درآمدی بیشتری را برای اپل به دنبال خواهد داشت. جدای از ترغیب کاربران به خرید و استفاده از اپل ایرپاد، اسمارت کانکتور برخلاف USB-C، جزو فناوری‌های تحت مالکیت اپل محسوب می‌شود و تولیدکنندگان قطعات جانبی برای استفاده از آن می‌بایست هزینه‌ای را به صورت جداگانه به اپل پرداخت کنند.
 
برای کاربران نیز باید گفت که به لطف فناوری مغناطیسی اسمارت کانکتور، استفاده از دستگاه‌های جانبی همچون صفحه کلید بیشتر خواهد شد، اما از آنجایی که هنوز این کانکتور در برابر نفوذ آب مقاوم نیست، اپل می‌بایست چاره‌ای برای آن بیندیشد.
 
با این حال، نقطه ضعف اسمارت کانکتور در این است که دیگر کاربران نمی‌توانند با یک کابل، هم آیفون و هم مک‌بوک خود را شارژ کنند. به گفته Fudge، اپل در تصمیم خود مبنی بر استفاده از این درگاه مصمم است و تحت هر شرایطی، آیفون‌های ۲۰۲۱ خود را مجهز به این فناوری تولید خواهد کرد.
 
از جمله ویژگی‌های که تاکنون برای آیفون ۱۲ پیش‌بینی شده می‌توان به اندازه نمایشگر متفاوت، پشتیبانی از فناوری ۵G، استفاده از پردازنده قوی‌تر و سنسور لیدار اشاره کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.