اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

June 2, 2020
11:38 سه شنبه، 13ام خردادماه 1399
کد خبر: 112523

سامانه‌های ماهواره در توانمندسازی صنعت ماهواره‌ای نقش موثری دارد

رئیس سازمان فضایی ایران گفت: پژوهشکده سامانه‌های ایران می‌تواند در توانمندسازی صنعت ماهواره‌ای کشور نقش موثری داشته باشد.
 
 به نقل از پژوهشگاه فضایی ایران، ، مرتضی براری، معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران و حسین صمیمی، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در پژوهشکده سامانه‌های ماهواره این پژوهشگاه به بررسی‌ دوره‌ای چگونگی پیشرفت پروژه‌های ماهواره‌ای پرداختند.
 
براساس این گزارش ، حامد بابائی، رئیس پژوهشکده سامانه‌های ماهواره و مدیران پروژه‌های این پژوهشکده گزارشی از اجرای برنامه‌های پروژه‌های ماهواره‌ای ناهید ۱، ناهید ۲، پارس ۱ و پارس ۲ ارائه کردند.
 
مرتضی براری، معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران  درباره تلاش و زحمات محققان و فناوران جوان پژوهشکده سامانه‌های ماهواره در خصوص پروژه‌های ماهواره‌ای، گفت: در سایه همدلی و تعاملات خوبی که بین پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان فضایی ایران صورت گرفته، خوشبختانه، پروژه‌ها، پیشرفت خوبی داشته و امید است بنا به برنامه پیش‌بینی شده به انجام برسد.
 
معاون وزیر ارتباطات و فناوی اطلاعات با اشاره به توانمندی‌های موجود در پژوهشکده سامانه‌های ماهواره تصریح کرد: این پژوهشکده علاوه بر انجام پروژه‌های مهم فضایی کشور، رسالت دیگری دارد و آن فعالیت برای توانمندسازی کشور در صنعت ماهواره در تعامل و همکاری با بخش خصوصی و استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور فعال در این عرصه است.
 
وی ادامه داد :یکی از چالش‌ها این است که چگونه صنعت ماهواره را در کشور توسعه داده و به حرکت درآوریم و در این خصوص، پژوهشکده سامانه‌های ماهواره می‌تواند نقش مهمی در توانمندسازی صنعت فضایی کشور ایفا کند.
 
 براری خاطرنشان کرد: با توجه به تعداد فارغ‌التحصیلان رشته هوافضا در کشور، ما بازار بزرگی داریم و صنایع می‌توانند به آن کمک کنند، چنانکه در برخی کشورها، افرادی از صنعت خودروسازی وارد حوزه فضایی شده و با سرمایه‌گذاری که کرده‌اند، موفق هم بوده‌اند.
 
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: این سازمان در جهت حمایت از استارت‌آپ‌ها، بسته‌های حمایتی را در حوزه سنجش از دور طراحی نموده که در اختیار آنها قرار گیرد تا بتوانند رشد کنند.
 
براری با اشاره به موفقیت اخیر شرکت خصوصی امریکایی در اعزام دو فضانورد به فضا، افزود: بحث تعامل و استفاده بهینه از امکانات و منابع انسانی موضوع مهمی است، به‌طوری که اکنون، می‌بینیم چین و روسیه، در رقابت با امریکا، در عرصه فضایی با هم همکاری می‌کنند و ماهم در داخل باید با تمامی ارگان‌ها و نهادهای دولتی و خصوص موثر در عرصه فضایی در تعامل بوده و همکاری نزدیکی داشته باشیم.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.